Közélet

Árakat csökkent egy Szegeden is működő üzletlánc a hétvégén

A hétvégén akár 33 százalékkal olcsóbban tudjuk megvásárolni a szegedi Lidl üzleteiben a bécsi roppanós virsliket, ráadásul több zöldségfélét is kedvezményesebb áron vásárolhatunk meg ezen a két napon a szegedi Lild üzletekben.

Mint ahogyan az korábban mi is megírtuk, a Lidl Magyarország közölte, hogy január eleje óta igyekeznek folyamatosan csökkenteni a fogyasztói árakat. Az üzletlánc ezidáig is legalább 300 termék árát csökkentette, ezek leginkább tejek és tejtermékek voltak, sajtok, vajak, száraztészták vagy éppen risz – írja az Index. A Lidl most újabb jó hírt közölt a honlapján vásárlóival, mely szerint a hétvégén 33 százalékkal olcsóbban adja a bécsi roppanós virsliket, de más termékek árát is csökkenti, ezek közé tartoznak például az olyan zöldségfélék, mint a rukkola, a retek, vagy a zeller.

MÁS ÜZLETLÁNCOK IS REAGÁLTAK

A Spar sem tétlenkedik, a héten meghirdették az Árzuhanás promóciót, amelynek keretében hetente közzétesznek egy listát arról, hogy az adott héten mit vásárolhatunk meg kedvezményesen a Spar üzleteiben. A lista minden hétfőn jelenik meg, benne fel lesz tüntetve az árcsökkenés mértéke is.

A lap értesülései szerint mindezek miatt március 13-ától ennyivel olcsóbban lehet hozzájutni a promócióban érintett termékekhez:

  • a kenyerek, kalácsok ára 13–39 százalékkal,
  • a szalámik, sonkák, párizsik ára 5–21 százalékkal,
  • a száraztészták ára 5–10 százalékkal,
  • a rizsek ára 6–8 százalékkal,
  • a tejfölök, UHT-tejek, joghurtok, kefirek és túrók ára 5–10 százalék közötti mértékben,
  • egyes lisztek ára pedig 9 százalékkal csökken.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb