Kikapcs

Indul a Prémium Piac húsvéti gasztrotesztje, jelentkezz és nyerj egy terülj-terülj asztalkám reggelit!

Te is imádod a húsvéti ízeket? Lázba jössz a füstölt sonka, a torma és főtt tojás illatától? Ha a válaszod igen, plusz még egy kiadós, elő-húsvéti reggeliben is benne lennél, klassz hírünk van: érkezik a húsvéti Prémium Piac Gasztroteszt a Szeged365-ön! Nevezz be a játékunkra és reggelizz pénteken egy óriásit a Prémium Piacon plusz térj haza egy 7.000 Ft értékű húsvéti gasztrokosárral!

  • A feladatod: nevezz kommentben (csak írd be: “tesztpilóta jelentkezik”), a Facebook oldalunkon!
  • Sorsolás: csütörtök délben.
  • A nyereményed: 7000 Ft értékű húsvéti gasztrocsomag a Prémium Piacról és egy péntek reggeli élményreggeli, amely egyben egy éles teszt is, lent elmagyarázzuk, miért.
  • A játék során Három nyertest fogunk sorsolni.

Óriási választékkal készül az Algyői úti Prémium Piac a 2023-as Húsvétra, a rengeteg sonkát, kalácsot, tormát, gyümölcsöt, süteményt és egyéb ünnepi finomságot azonban valakinek meg kellene kóstolnia, mielőtt a pultba kerülnek. Tarts velünk, légy részese a terülj-terülj asztalkám gasztrotesztnek, kóstold végig a finomságokat, osztályozd őket a szubjektív véleményed szerint és mondd el a Szeged365 kamerájának, melyik, mennyire ízlett (csak őszintén)!

A tesztelői munkád nem marad hála nélkül: a közös reggeliről egy 7.000 Ft értékű húsvéti gasztrokosárral távozhatsz a Prémium Piacról! A tesztelésben a piac ügyvezetője, Rácz József lesz segítségedre.

A feladatod: nevezz kommentben (csak írd be: “tesztpilóta jelentkezik”), csütörtök délben sorsolunk, ezt követően 3 Szeged365 olvasót fogunk kisorsolni véletlenszerűen, ha pedig magaddal hoznál egy barátot, ismerőst, nem állunk az utadba!

  • A gasztroteszt időpontja: 2023.03.03., 09:00-10:00,
  • helyszíne: Szeged, Algyői út 72, Prémium Piac.

Fontos: kérünk, akkor jelentkezz, ha péntek reggel szabaddá tudod magad tenni. Ha nehézséget okoz kijutni az Algyői útra, jelezd felénk és elintézzük a fuvart oda és vissza.

A játék szervezője a Szeged365.hu-t kiadó S-Light Event Kft. megbízásából a Flawless Promotion Kft. A nyereményjátékban részt vehet minden, 18. életévét betöltött személy. A nyeremények átvételének feltétele, hogy a 2023.03.03., 09:00 időpontban ráérj, kérünk, ennek tudatában jelentkezz. A három nyertest 2023.03.02., 12:00-14:00 között üzenetben értesítjük a Szeged365 Facebook felületén keresztül a nyeremény átvételének részleteiről. A jelentkezéssel a játékosok hozzájárulnak, hogy a Szeged365 videofelvételt készítsen az eseményről, amelyen ők is látszanak.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb