Szegedi ArcokVideo365

Szeged365 Tiszabusz-vlog: felpattantunk egy kábelgyári munkásjáratra, hogy megtudjuk, milyenek a szegedi autósok a magasból

30 éve működik baleset, karambol vagy bármilyen egyéb slamasztika nélkül a szegedi Tiszabusz Plusz Kft., akikről az a hír járja, hogy még soha, senkit nem hagytak az út szélén, sőt, a tulajdonos-ügyvezető Sutka Ferenc legalább tíz éve nem feküdt le úgy aludni, hogy kikapcsolja a telefonját. Szeged és a régió piacvezető személyszállítási vállalkozásával közösen egy születésnapi vlog-szériát indítottunk, melynek első epizódjában “elcsentünk” egy 410 lóerős Mercedes Tourismo buszt, a másodikban a pár nappal később IBO bajnoki övet szerző Kis Mátéval csaptunk fel sofőrnek, a soron következő harmadik epizódban pedig Kuczik Ákossal, a csapat oszlopos tagjával néztük meg, milyen a hangulat a kábelgyári munkásjáratukon nomeg azt, hogy viselkednek a szegedi autósok fentről nézve.

A szóban forgó cég buszos utakkal foglalkozik, de nem utazási irodaként, hanem úgy, hogy a (tényleg) makulátlan állapotban lévő járművet, a profi sofőrt és a megbízhatóság garanciáját adják. 25 éve ők viszik a munkásokat a Continental-Contitech Budapesti úti gyárába, a nyaraló szegedieket Korzika szigetére vagy éppen a Másnaposok című filmre hajazó legénybúcsúzó különítményt Siófokra.

Mint mozgó vendéglátónk, Ákos elmondta, több, mint két évtizede hozzák-viszik a Prysmian MKM Kisteleki Kábelgyár kollégáit, a buszos élet igazi zamatáról, a szegedi közlekedésben tapasztalt sofőrmorálról és arról, hogy lehet-e csajozni egy munkahelyi járaton, menet közben beszélgettünk vele:

Buszt bérelnél?

Utazást szervezel?

Vagy csak megindulnátok a haverokkal erre-arra?

Mutatjuk, hol találod Szeged piacvezető buszos cégét:

  • +36 70 448 8888
  • +36 30 841 6003
  • 6728 Szeged, Dorozsmai út 38.
  • Még több infót a cégről és a szolgáltatásokról IDE kattintva találsz.

Az előző két vlogunkat, bennük egy 49 fős buszon lenyomott ökölvívó sparringgal itt találod:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb