Mindenmás

Mély nyomot hagyott a Pick Szeged szélsőjében a Veszprém elleni vereség, sosem szégyellte magát még ennyire

Bogdan Radivojevics nehezen tette túl magát a Veszprém elleni kiesésen, mint elmondta, sosem szégyellte magát annyira karrierje során, mint a Veszprém elleni BL-kiesést követően – mondta el az M4 Sportnak adott interjújában.

Mély nyomot hagyott a Pick Szeged szélsőjében a csúfos BL-párharc, mely során kettős győzelemmel jutottak tovább a veszprémiek. Az első felvonás volt inkább az elszomorító, amikor hazai pályán 13 góllal kapott ki a Szeged, ráadásul már a félidőben is 20-7-re vezetett a Telekom Veszprém csapata.

SOKÁIG ALUDNI SEM TUDOTT A VERESÉG UTÁN

„A meccs után hajnal 4-5-ig nem tudtam aludni, biztos vagyok benne, hogy a többiekkel is így volt. De profi sportolóként tovább kell tudnunk lépni és fókuszálni a következő kihívásra. Tovább kell dolgoznunk és harcolnunk. Ez az életben is így működik, el kell felejtenünk a negatív dolgokat és megpróbálni fejlődni, jobbá válni minden egyes nap.”

kezdte az interjút a szerb szélő.

A vereség ellenére azért bőven van még mit kihozni a Szeged szezonjából, hiszen a hétvégén akár a Magyar Kupát is elhódíthatják, sőt, a bajnoki címre is jó eséllyel pályáznak. Az biztos, hogy a szezonjuk szempontjából sorsdöntő lehet ez a két hét, hiszen kétszer is játszhatnak az örök rivális Veszprém csapatával.

„Mentálisan és fizikálisan is talpra kellett állnunk a Veszprém elleni meccs után. Sok kérdést fel kellett tennünk önmaguknak, elsősorban azt, hogyan történhetett meg egy ilyen kudarc. Azóta sokat beszélgettünk a csapaton belül és tisztáztuk, ilyen soha többet nem fordulhat elő. A vereség benne van, de ilyen hozzáállással nem léphetünk pályára, főként egy ilyen kiemelten fontos mérkőzésen”

folyatta Radivojevics.

A VESZPRÉM MÁR A DÖNTŐBEN

A Telekom Veszprém kora délután pedig már le is győzte a Tatabányát, ami azt jelenti, hogy elsőként ők jutottak be a Magyar Kupa fináléjába. Mindkét félidőt két góllal nyerték meg, a végeredmény 26-22 lett.

„Biztos vagyok benne, hogy a négyes döntőben egy másik Szegedet láthatnak majd a szurkolók. Először a Dabas ellen, aztán majd remélem, a döntőben is – tette hozzá Bogdan Radivojevics.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb