Sport

Kikaptunk az első helyezettől egy hajrában lőtt góllal

Ezzel a vereséggel együtt is a tabella 5. helyén állunk a labdarúgó NBII-es labdarúgó bajnokságban. A három pont jó lett volna, egy helyezéssel feljebb kerültünk volna. De ugye a sportban sincs “ha”.

Nagyon jól kezdődött a találkozó, mi szereztük meg a vezetést idegenben: Géresi Krisztián talált be a Diósgyőr kapujába.

A szegedi csapatot sérülések és eltiltások súly torta: Temesvári Attila, Vári Barnabás, Rácz Balázs és Beronja Zoran sérülés, Farkas Aurél és Kundrák Norbert pedig eltiltás miatt hagyta ki a találkozót.

Nagyszerűen kezdtük a mérkőzést: a negyedik percben Gera Norbert indult el a baloldalon, majd játszotta át a labdát a felfutó Papp Áronnak, akit a tizenhatoson belül buktattak, a játékvezető pedig tizenegyest ítélt. A büntetőt Géresi Krisztián higgadtan értékesítette.

Ezután sem álltunk be maximálisan védekezni, támadtunk a Diósgyőr kapuját, de a 31. percben egyenlített a DVKT: egy jobboldali sarokrúgás után Bárdos Bence csúsztatott a Szeged kapujába!

A szünet után erős nyomást gyakorolt a tabella élen álló Diósgyőr, és a 84. percben Jurek Gábor egy beadás után szerezte meg a vezetést, ezután maradt is a 2-1-es végeredmény. Vasárnap 17 órakor a Kazincbarcika ellen javíthatunk a Szent Gellért Fórumban.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb