KikapcsVideo365

Jöhet egy gombóc szögedi paprikás fagyi? A REÖK Cukrászda 300 Ft-os őrületén jártunk

Jeges szőnyegbombázást hajtott végre a Magyar Ede téren működő REÖK Kézműves Cukrászda, akik Szeged Napja alkalmából – az öt napon át tartó 300 Ft-os fagyi őrület mellett – egy ízig-vérig szegedi, khm, szögedi paprikás fagyival is előrukkoltak. Az újdonság mellett arról is faggattuk Szó Gellért többszörös Magyarország Tortája díjas supervisort és Novák Ádám cukrászmestert, hogy miért volt annyira fontos, hogy csakis Szeged környéki termelők alapanyagait használják fel a 2023-as kínálat megalkotásakor.

Délután 4 körül már kigyózó sor állt a Kölcsey utcai REÖK Kézműves Cukrászda és Kávéház előtt, ahol Szeged Napja alkalmából 5 napon át mindössze 300 Ft-ért adnak egy gombóc fagyit. 

“Minden szegedit megillet a minőségi fagyizás élménye”

– jelentette ki a cukrászda csapata, akik hangsúlyozták, a 300 Ft-os napok dacára nem csökkentettek a gombóc (pontosabban, kenet) nagyságán, sőt, még egy picivel talán többet is adnak.

A 300 Ft-os fagyi-akció a tölcséres fagylaltokra vonatkozik, a REÖK Kézműves Cukrászdában (Szeged, Magyar Ede tér 2., nyitva: 8-tól 8-ig), 2023. május 22. hétfőtől öt napon át, május 26., este 8-ig. 

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb