Közélet

Kiürültek a faházak, már bontanak a Széchenyi téren – mintegy 3-400 ezer ember vett részt a 10 napos Szeged Napja Ünnepségsorozaton

Vége a 10 napos zsongásnak, hétfőre kiürültek a faházikók a Széchenyi téren, befejeződött a 27. Szegedi Borfesztivál és a Szeged Napja Ünnepségsorozat. Hétfőn, és még kedden is nagyban pakoltak Szeged szívében, a padokat már összeszedték, majd szépen lassan a faházak is elszállításra kerülnek.

A 10 napig tartó, koncertekkel és tűzijátékkal megfűszerezett eseményt egyébként sikeresnek értékelte a szervező Szegedi Városkép és Piac Kft. Rácz Attila, ügyvezető igazgató a Rádió 88-nak azt mondta, hogy mintegy 3-400 ezer ember vett részt a tíznapos programkavalkádon. A Belvárosi hidat hétfőn reggel visszaadták a forgalomnak, a sátrakat és a faházakat már kiürítették, a bontást várhatóan pár napon belül befejezik a programok helyszínein – tette hozzá.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb