Kikapcs

Szuper csajos nyár a Napfény Műteremben! Koktélokkal, jókedvvel és ajándékokkal. Induljon az első játékunk!

Hello Szeged csodálatos hölgyei! Készen álltok a nyárra? Készen álltok a bulira? Van egy remek hírünk! A Napfény Műterem ezen a nyáron is több alkalommal megajándékozza a szegedi hölgyeket csodálatos csajos estékkel. A Szeged365 pedig hozza is az első nyereményt!

A Napfény Műterem helyet biztosít a nevetésnek, a beszélgetéseknek és a frissítő koktéloknak. A hely, ahol a koktélok színesek, az ételek finomak, és a hangulat mindig a tetőfokon van, ezt már civilben mi is megtapasztaltuk sokszor. Ami pedig új hír: az exkluzív rendezvényterem után a mediterrán teraszra költöznek ki a kulturális estek: Borovics Tamás és Szilágyi Annamária Kabaré – estjére már napok óta elfogyott az összes jegy. Pokorny Lia estje csak júliusban lesz, de ha szabad javasolnunk vedd meg minél hamarabb a jegyeket. 

De miért is imádjuk mi is a Napfény Műtermet Szeged szívében? Őszintén írjuk: a fenséges ételek miatt, a hűsítő koktélok, sörkülönlegességek miatt, és a felejthetetlen vacsoraestek miatt. A csajos est sem csak egy egyszerű találkozó lesz ezen a helyen: itt barátokat találsz, fenséges ételeket kóstolsz, és különleges koktélokkal kényeztetnek, miközben mindenki kedves.

Most pedig figyelj, mert szerencsés helyzetbe kerültünk: a Szeged365 meghívhat Téged és a legjobb barátnődet egy igazi csajos estre. Asztalt foglalunk, és az első koktélt is mi álljuk Nektek. A feladat a következő: ssak kövesd a Szeged365 közösségi oldalát, keresd meg a Napfény Műterem csajos posztját, oda írd meg kommentben, ki a legjobb barátnőd akit meghívnál egy csajos estére. A többi már csak a szerencsén múlik.

Szóval csajok, ha szeretnétek egy igazi, felejthetetlen csajos estét, akkor irány a Napfény Műterem! Itt a nyár, itt az ideje a szórakozásnak! A játék minden részlete ITT VAN!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb