Kikapcs

Fagyiarcok, itt az idő: már csak ma estig lehet jelentkezni a Reök és Delimo cukrászdák őrületére

Havi 100 ezer forintot kereshetsz az egyik szegedi cukrászdában azzal, hogy heti egyszer náluk fagyizol – írtuk egy hete, azóta pedig rengeteg nevezés érkezett a Reök és Delimo cukrászdák negyedik éve pörgő nyári pályázatára. A Szegedi Nyár Fagyiarca közönségszavazásra ma estig lehet nevezni, a feladat egyszerű, mint az egyszer egy:

  • fagyizz a fenti két cukrászda valamelyikének teraszán,
  • közben fotózd vagy videózd le magad,
  • küldd el nekik Facebook vagy Instagram üzenetben,
  • aztán szólj az ismerősöknek, barátoknak, hogy szavazzanak Rád!

Negyedik éve buzdítja a minőségi, szegedi fagylaltok fogyasztására a szegedieket a két közismert cukrászda, akiknél továbbra is alapvető célkitűzés a természetes alapanyagokból készülő, egészséges termékek népszerűsítése. Pont ezért szerveztek 300 Ft-os hetet Szeged napjára és pont ezért tartják meg a Szegedi Nyár Fagyiarca közönségszavazást immáron negyedik alkalommal.

A verseny tematikája gyakorlatilag megegyezik a 2020-as, 2021-es és 2022-es évad kiírásával, azzal a különbséggel, hogy az idén videós-fagyizós tartalmakat is várnak, a voksolás pedig a Facebook és Instagram felületeken túl a TikTokon is pörögni fog.

A beérkezett videókat, fotókat előzsűrizik, majd a legjobbakat július 5 és 21. között közönségszavazásra bocsátják a REÖK és DELIMO TikTok, Instagram és Facebook felületeiken.

ÚJDONSÁG: AZ IDÉN VIDEÓS FORMÁBAN IS NEVEZHETSZ

Az idén tehát a fotók mellett videókkal is lehet nevezni, a voksolás pedig mindhárom felületen megy majd, a végeredményt a pályaművekre érkezett kedvelések száma alapján határozzák meg: az lesz a Szegedi Nyár Fagyiarca, aki a legtöbb kedvelést kapja összesen.

A nyeremény az idén tényleg mindent visz: a promóció szponzorai által összedobott tárgynyereményeken túl

havi 100.000 Ft, 4 hónapon át, azaz összesen 400.000 Ft üti a Szegedi Nyár Fagyiarcának markát

plusz 2023. augusztus 1 és december 1. között ő lehet a REÖK és DELIMO cukrászdák arca, influenszere.

A még 10 napon át pörgő nagyszabású játékról IDE kattintva találsz további részleteket.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb