Kikapcs

Bodrogi Gyula szombaton jön Szegedre, a Hetedhét Hungarikon kiállítást Ő sem hagyhatja ki! Rostás Mónika a kiállítóhely vezetője nyilatkozott nekünk

Itt a nyár, Szeged pedig újra tele van élettel, a város központjában pedig igazi különlegességgel készül a Maláta sörkert. Nem mindennapi vendégeket fogadnak ezen a hétvégén: Bodrogi Gyula Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész is érkezik, és több tucat híresség lesz jelen a Hetedhét Hungarikon gyűjtemény bemutatóján. Rostás Mónika a Fekete Ház kiállítás vezetőjéhez ugrottunk be ma, aki elárulta milyen különleges hétvége lesz most Szeged egyik, ha nem a legszebb kereszteződésében.

A Maláta sörkertben tartandó rendezvény az összművészeti élményt kínálja a vendégeknek: a kultúra, a gasztronómia és a szórakozás ötvözetét. A fókuszban a Hetedhét Hungarikon kiállítás áll, amelynek különleges tárgyai között magyar és külföldi hírességek relikviái tekinthetők meg.

Kárpáti Tamás, a kiállítás gyűjtője és tulajdonosa maga vezeti az exkluzív tárlatvezetést, ahol betekintést nyerhetünk a magyar kultúra és történelem fontos alakjainak életébe. A tárlaton legendás színészek, zenészek, sportolók, történelmi személyiségek tárgyait láthatják az érdeklődők: megjelenik Nagy Imre órája, a 6-3-as mérkőzés bírói sípja vagy John Lennon nyakkendője. Szinte minden kiállítási darab külön fejezetet érne, mint Nemes Jeles László „Oscar-díjas” csokornyakkendője, vagy éppen Kertész Imre kalapja is – mindez képzőművészeti alkotásként jelenik meg a kiállításon.

A tárlatvezetés után a Maláta sörkertben folytatódik az est, ahol a résztvevők finom vacsorával és színvonalas kulturális programokkal tölthetik az estét. Szombat este pedig egy különleges meglepetés várja a vendégeket: Bodrogi Gyula is csatlakozik a társasághoz.

Bodrogi Gyula azon kevés művészek közé tartozik, akik hosszú évtizedeken át tudták tartani a közönség figyelmét, és sikeresen ötvözték a komoly és a könnyű műfajokat. A Hetedhét Hungarikon kiállításon jelen lesznek a nagyszerű színész relikviái is, így a látogatók közelebbről is megismerhetik művészetét és életét.

Az este során a Maláta sörkert a kulturális élmények és a jó hangulat központja lesz. Azoknak, akik szeretik a különleges és exkluzív programokat, valódi csemegét kínálnak. Az esemény azok számára is remek lehetőséget jelent, akik közelebbről szeretnék megismerni a magyar kulturális örökség és a hírességek világát.

Ne hagyjuk ki ezt a különleges alkalmat! Legyen szó a magyar kultúrális örökség iránti tiszteletünkről, az izgalmas programok iránti vágyunkról vagy a finom ételek szeretetéről, mindenki talál itt valamit magának. A Hetedhét Hungarikon kiállítás és a Maláta sörkert garantáltan felejthetetlen élményt kínál minden látogatónak. Részletekért keressétek bátran a Fekete házat!

Rostás Mónika a Fekete Ház kiállítóhely vezetője rendkívül kedves volt, fogadott bennünket a Fekete Ház udvarán. Nyitás előtt a különleges hétvégéről kérdeztük.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb