KikapcsVideo365

Homokos tengerpartok, lélegzetelállító tájak, életre szóló élmények: mutatjuk, mely úti célok 2023 slágerei a szegedi Adria Tours-nál

A nyári feltöltődésnek nem is tudnánk tökéletesebb helyet találni, mint valamelyik közeli, vagy éppen távoli tengerpart napfénytől csillogó, festői szépségű partját. Hiszen nincs is annál nagyobb élmény, mint belecsobbanni a kristálytiszta kék vízű habokba, felfedezni idegen országokat, városokat, vagy éppen új gasztronómiai különlegességeket kipróbálni. No, de idén nyáron, melyek a legkedveltebb tengerparti úti célok, hova érdemes még lecsapni a helyekre, ha még csak most tervezzük a 2023-mas nyaralásunkat. Erről beszélgettünk Ogurlic Uzon Ágnessel, az Adria Tours Utazási Iroda tulajdonosával.  

2023 FAVORITJAI: TÖRÖKORSZÁG, EGYIPTOM, ALBÁNIA

Amellett, hogy az Adria Tours Utazási Iroda a montenegrói nyaralások nagy szakértője, számos más csodás tájakra is szerveznek utazásokat. Mint Ági már a beszélgetésünk elején elárulta, az idei nyár abszolút slágere az örök kedvenc Törökország idilli, homokos partja, a gyönyörű Vörös-tenger virágzó, élettől pezsgő távoli világa Egyiptomban és Albánia, egy még felfedezetlen rejtett tengerparti gyöngyszem, melynek csodás természeti kincseivel még csak most kezdenek ismerkedni a szegedi nyaralók.

EZEKET AZ UTAKAT A PÉNZTÁRCÁD IS SZERETNI FOGJA

Ági elmondta, Törökország és Albánia népszerűségét csodálatos tájai mellett az adja, hogy ár-érték arányban igen kedvezőek, így kétségkívül ezeket az országokat nemcsak te, hanem a pénztárcád is szeretni fogja. A Vörös – tenger lenyűgöző szépsége, élővilága pedig mindent visz Egyiptomban, nem is beszélve a szállodákkal teli képeslapokra illő homokos tengerpartjairól, s ahogy Ági megsúgta nekünk, az afrikai ország igazi kulináris élményt tartogat a látogatóknak, kihagyhatatlan, hogy megkóstoljuk specialitásait.

CSAPJ LE AZ UTOLSÓ HELYEKRE, TERVEZZ UTAZÁST ŐSZRE IS, NE CSAK A NYÁRRA

A Kárász utcai utazási iroda vezetőjétől azt is megtudtuk, hogy lassan, de biztosan betelnek a helyek ezekre a csodálatos tengerparti utazásokra, – Görögországba például már csak elvétve találni utakat -, így, ha még idén szeretnénk a homokos partokon süttetni a hasunkat, nem árt igyekezni. Ági elmondta, éppen ezért várhatóan nem lesznek last minute utak, mert addigra minden hely betelik. Azonban az Adria Tours Utazási Iroda csapatának van egy jó híre is, hiszen ezekbe a gyönyörű tengerparti paradicsomokba nemcsak a nyárra szerveznek utazásokat.

OTT LENNI MAGA AZ ÁLOM

„November elejére egy nagyon szép nílusi hajóutat tervezünk, jövő év elejére –februárra és márciusra- pedig lesz két olyan utunk, melyek Kairóval vannak kombinálva. Akkor nyílik meg ugyanis a sokak által nagyon várt kairói múzeum, ahová szintén elvisszük a szegedieket” – mesélte Ági. Hozzátette, jövőre az Azori-szigetekre és Lisszabonba is terveznek utakat. Mindkettő úti cél kihagyhatatlan a természeti szépségek szerelmeseinek, ott lenni maga az álom, ami életre szóló élményt kínál mindenkinek.  

Nézd meg videónkat is, melyben Ogurlic Uzon Ágnes, az Adria Tours Utazási Iroda tulajdonosa mesél nekünk ezekről a csodálatos tengerparti lehetőségekről:

Éld át Te is a tengerparti nyaralások csodálatos élményét, foglaláshoz keresd bizalommal az Adria Tours Utazási Iroda csapatát:

Szegeden, a Kárász utca 9. szám alatt (Átrium Üzletház)

Telefon: +36 62 540 044

Email: [email protected]

Addig is, böngéssz az iroda kínálatából az adriatours.hu weboldalon!

Operatőr: Galyas Richárd

Fotók: Adria Tours Utazási Iroda

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb