Mindenmás

Sajnos nem viccelünk: fél napig tudtak normálisan közlekedni a vonatok Szeged és Budapest között, most a biztosítóberendezés adta meg magát Ceglédnél

Nehezen hisszük el, hogy ilyen megtörténhet, de mégis: fél napig lehetett normálisan közlekedni vonattal Szeged és a főváros között, vasárnap – ugyanott, ahol tegnap a felsővezeték leszakadt – ezúttal a biztosítóberendezés adta meg magát – közölte a MÁV.

Cegléd és Ceglédbercel-Cserő állomások között meghibásodott a biztosítóberendezés, emiatt várhatóan kora estig a Budapest-Cegléd-Szolnok-Debrecen-Záhony és a Budapest-Cegléd-Szeged vonalakon 20-30, esetenként 30-50 perccel hosszabb menetidőkre lehet számítani – közölte a MÁV. Mindez azután történik, hogy tegnap – hasonlóan a délután órákban – leszakadt a felsővezetek, ugyanitt, amit csak vasárnap délelőttre sikerült megjavítani. A tegnapi káoszos napról több olvasói tudósítást is kaptunk, volt olyan, aki Budapestről utazott volna Szegedre és olyan is, aki a Balatonról szeretett volna hazajutni. Ezekről bővebben itt lehet olvasni:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb