Mindenmás

Közleményt adott ki a szegedi Rózsavölgyi család

Közleményt adott ki a börgöndi repülőgép-baleset szegedi áldozatainak családja, akik a sérülteknek sajnálatukat és együttérzésüket fejezték ki, mihamarabbi gyors, teljes felépülést kívánva, egyben azt kérték a sajtó képviselőitől, tartsák tiszteletben a család fájdalmát és mély gyászukban ne keressék őket. Mint írták, Rózsavölgyi Vilmos és Rózsavölgyi Árpád a családjának szeretett nagyapa, apa és testvér volt, akiknek hiánya a család számára még fel sem fogható.

Mint elsőként beszámoltunk róla, bemutatórepülés közben zuhant le egy North American Aviation T–28 Trojan kisrepülőgép Székesfehérvár-Börgöndön vasárnap délután, a fedélzeten két közismert, köztiszteletben álló szegedi – egy 67 éves apa és 37 éves fia – tartózkodott, mindketten életüket vesztették.

A repülőgép egy parkoló autóba csapódott, amely kigyulladt, és három ember súlyos égési sérüléseket szenvedett, köztük egy kislány, aki jelenleg is életveszélyes állapotban van.

A Rózsavölgyi család szerdán közleményt adott ki, az RTL-nek küldött anyagot változtatás nélkül közöljük:

„Mint ahogyan azt már a média közölte a balesetben elhunyt id. Rózsavölgyi Vilmos és Rózsavölgyi Árpád. A balesetben a haláleseteken kívül három súlyos és egy könnyebb sérülés is történt. A sérülteknek ezúton is sajnálatunkat, együttérzésünket fejezzük ki és mihamarabbi gyors, teljes felépülést kívánunk. A balesetben megsérült család állapotát figyelemmel kísérjük, az illetékes szervvel a kapcsolatot felvettük.

Az ügyben vizsgálatot folytató hatóságokkal teljes mértékben együttműködünk, a baleset körülményeinek kivizsgálásához minden segítséget biztosítunk.

A sajtó és a média részére a hatósági vizsgálat végleges befejezéséig további nyilatkozatot nem adhatunk ki.

Rózsavölgyi Vilmos és Rózsavölgyi Árpád a családjának szeretett nagyapa, apa és testvér volt, akiknek hiánya a család számára még fel sem fogható.

Ezért tisztelettel kérjük, hogy a sajtó és a média tartsa tiszteletben a család fájdalmát és mély gyászukban ne keressék őket.”

Korábbi cikkeink a szomorú témában:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb