Mindenmás

Valami fényes, repülő tárgyat videóztak le kedden este Vásárhely felett

Valami fényes, repülő tárgyat videóztak le kedden este a Damjanich utca végi, egykori Lippai malom felett Hódmezővásárhelyen – szúrta ki a Hódpress. Mint írják, a videó – melyet Ombódi Zsolt tett közkinccsé a Hódmezővásárhely – csevegő Facebook csoportban – számos reakciót váltott ki a helyiekből.

Volt, aki UFO-nak, azaz repülő azonosítatlan tárgynak, idegen lények űrhajójának vélte, de akadt aki azt írta, hogy az rendőrségi drón, más szerint pedig Pataky Attila mérte fel a terepet egy Edda hakni számára. Mint kiderült, mások is észlelték és figyelték, amíg el nem tűnt.

A SZEGEDI TŰZIJÁTÉKON IS UFÓT LÁTTAK

Mint megírtuk, Magyarország születésnapját az egész ország megünnepelte: nem volt olyan település, ahol ne rendeztek volna ünnepséget, és ne rótták volna le a polgárok méltóképpen a tiszteletüket első királyunk előtt. Hazánk legfontosabb ünnepnapján számtalan városban tűzijátékkal emlékeztek meg az államalapításról, a szegedit pedig élőben közvetítettük nektek. A Metropol szerint azonban városunkban olyat kaptak lencsevégre, amitől mindenki álla leesett. A portál szerint a szegedi tűzijáték során többeknek is feltűnt, hogy valami van az égen. Fénye nem illant el a tűzijátékkal, hanem egy helyben lebegett. Körülbelül fél percig lehetett látni, majd nyomtalanul elillant.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb