Kikapcs

Napi szürreál: szamárral mentek be az egyik szegedi konditerembe

Gyúrunk? A válasz valószínűleg egy óriási igen lehetett annak a szamárnak, egészen pontosan öszvérnek (a háziszamár és a ló keresztezéséből származó hibrid) a részéről, amelyet a napokban a szegedi Global Fitness recepcióján fotóztak le. A fénykép tanúsága alapján szerda késő délután – amikor a Makkosházi körúti terem általában telt házzal menetel – a patás a beléptető pult előtt fogadta a kondizni érkező szegedieket, a legnagyobb nyugalomban, pont úgy, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne egy 3-400 kilós állat a fehérjeturmixaikat szürcsölgető szegediek között.

A terem Facebook oldalán már meg is jelent egy poszt, amelyben arra buzdítják a vendégeiket, hogy tippeljék meg, mit kereshetett náluk a Marcsi névre hallgató, ránézésre is elég jámbor patás:

Az ügyben megkerestük az illetékeseket, akik a hét elejére ígértek bővebb infót, addig – mint mondták – lelőnénk a poént, ha megírnánk, mit csinált náluk az öszvér.

Szegeden egyébként legalább olyan népszerű dolog patásokkal menni McDonald’s-ba, kocsmatúrára vagy kondizni, mintha a vadnyugaton lennénk,

  • júliusban például lóháton vágtattak be a Kölcsey utcai McDrive-hoz (pedig a McFarm menü már nincs is a kínálatukban),
  • augusztusban pedig a közismert szegedi költő, Tatár Botond indult meg egy szolid kocsmatúrára egy csacsi társaságában.

Mindkét említett sztori nálunk, a Szeged365-ön durrant először, miután az olvasóinktól villámgyorsan megkaptuk a helyszíni fotókat. Köszönjük Nektek, hogy a tudósítóink, virtuális családtagjaink vagytok!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb