Szegedi Arcok

A döntőig menetelt az ásotthalmi szakács – Zörgő János ma megküzdhet a tízmilliós fődíjért a Séfek Séfe című műsorban

Öt versenyző maradt csütörtök estére a Séfek Séfe konyhájában, köztük az ásotthalmi, de most már Budapesten élő Zörgő János, aki 4 szakáccsal küzdött meg a döntőbe jutásért. János példásan helyt állt az elődöntőben és esélyes a tízmilliós fődíjért, valamint a kéthetes franciaországi szakmai továbbképzésért, amiért ma hárman versenyeznek a döntőben.

Csütörtök este Gajdos Dávid, Ádám Orsi, Zörgő János, Balogh Roland és Fejes Rudolf küzdöttek a döntőbe jutásért a TV2 Séfek Séfe című műsorában. Elsőként Krausz Gábornak kellett búcsúznia az egyik versenyzőtől, majd Vomberg Frigyes is elköszönt az egyik csapatában főző szakácstól. Utóbbi csapatába tartozik az ásotthalmi Zörgő János, aki Szegeden végezte a tanulmányait.

HOSSZÚ UTAT JÁRT BE

Zörgő János egyébként már a verseny első főzőnapján a nap séfje lett, és mondhatjuk, hogy magabiztosan menetelt a döntőig. A 2023-as Séfek Séfe legjobb női versenyzője János csapattársa, Ádám Orsi lett, aki sajnos csütörtök este kiesett a versenyből. Az utolsó adás és a döntő ma este lesz, tehát az ásotthalmi szakács versenybe száll a tízmilliós fődíjért, valamint a kéthetes franciaországi szakmai továbbképzésért.

Így fogalmazott ma a közösségi oldalán: “Elérkezett a döntő napja! Hosszú utat jártam be, de azt gondolom, hogy minden pillanatban maximálisan odatettem magam. A séfem hitt bennem, és ma este remélem, ezt meg tudom hálálni!”

Hajrá, János! Mindent bele, szurkolunk!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb