Közélet

Megszűnt az információs pult a Mars téri buszállomáson

“Vasárnap óta a Mars téri buszállomás információs pultja megszűnt! Ha buszindulással kapcsolatban érdeklődik valaki, a volanbusz.hu-n, a menetrendek.hu-n, az utas.hu-n, vagy a jegypénztárnál lehet érdeklődni! Bár akik megszokásból buszoznak, azok tudják, de aki csak ritkán jár busszal, akkor azt ne érje meglepetés” – írta két nappal ezelőtt egy tag a Szeged365 társalgó csoportunkba.

A poszt után felkerestük a Volánbusz Zrt. Kommunikációs Igazgatóságát, hogy valóban bezárták-e az információs pultot Szegeden, a Mars téren. Mint kiderült, a hír igaz volt, válaszlevelükben azt írták szerkesztőségünknek, hogy “a személyes információadás szegedi autóbusz-állomásunkon 2023. október 1-től a forgalmi iroda helyett a jegypénztárban történik, ahol kollégáink készséggel állnak érdeklődő utasaink rendelkezésére nyitvatartási időben.”

A HANGOS, VIUÁLIS ÉS NYOMTATOTT ALAPÚ TÁJÉKOZTATÁS MEGMARAD A MEGSZOKOTT A REND SZERINT

Azt is kiemelték, hogy az autóbusz-állomás teljes területén továbbra is biztosított a hangos, vizuális és a nyomtatott alapú utastájékoztatás, azonban a személyes információadás csak a jegypénztárnál történik a helyszínen.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb