MindenmásVideo365

A körforgalomban való közlekedés nem bonyolult – egy autós mégis képes volt erre rácáfolni Hódmezővásárhelyen (videóval)

A BpiAutósok egyik olvasójának a fedélzeti kamerája rögzítette a felvételt, mely szerint Hódmezővásárhelyen, a Bethlen I. – Vöröskereszt – Teleki és Kinizsi utcai csomópontjában lévő körforgalomban sikerült egy autósnak “időt spórolnia”. Szabálytalanul fordul valamiért balra, majd még ő intett a szabályosan közlekedőnek, nem értve, hogy mi a probléma.

Mint a portál kiemelte, a kamerás autó a körforgalom felé tartott, majd behajtott, amikor egy szemből érkező Toyota CHR olyan manővert mutatott, amivel nem kis meglepetést okozott. A rövidebb utat választotta, így nemes egyszerűséggel levágta a körforgalmat és lefordul balra, ezzel majdnem balesetet okozva:

A sofőr jól láthatóan még int is a szabályosan közlekedőnek, még neki állt feljebb, miközben nem sokon múlt, hogy baleset legyen a vége. Azt eldönteni, hogy direkt szeretett volna a manőverrel időt spórolni, vagy csak szimplán „benézte” a táblát, nem tudni, de sajnos egyik eset sem túl biztató – jegyzi meg a portál a videóval kapcsolatban.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb