Kikapcs

Hamarosan startol az SZTE VI. Informatikai Szakmai Napja, ahol a cégek és az informatikus hallgatók egymásra találhatnak

A Szegedi Tudományegyetem november 21-én tartja a VI. Informatikai Szakmai Napot az SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központban. A szakmai programokon informatikus hallgatók vesznek részt, de a rendezvény lehetőséget teremt arra is, hogy bővítsék az informatika iránt érdeklődő fiatalok körét, tudatta szerkesztőségünkkel az egyetem.

Mint írták, az esemény célja, hogy segítsenek irányt mutatni a fiatal informatikus generációnak, a cégek számára pedig lehetőséget teremtenek arra, hogy hallgatókkal találkozzanak, és új kapcsolatokat tudjanak kialakítani. A rendezvény nem jöhetne létre a cégek jelenléte és megtisztelő támogatása nélkül, ezért a szervezők számítanak a megjelenésükre: október 20-ig várják azon vállalkozások jelentkezését, akik ily módon szeretnének találkozni, megismerkedni a fiatal informatikus generációval.

A jelentkezést idén elektronikus űrlapon tudják benyújtani a cégek. Első lépésként a Modulo rendszerében regisztrálni szükséges, amit ITT tehetsz meg.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Forrás: SZTE Sajtó

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb