Sport

A Legszegedibb Sportoló díjas Pádár Nikinek nincs megállás: bronzérmes lett az úszó világkupa athéni állomásán

A Legszegedibb Sportoló díjas Pádár Nikinek nincs megállás: a HAÁSZ SZUE ifjú reménysége bronzérmet nyert szombaton az úszók világkupa-sorozatának második állomásán, Athénban.

A világszövetség hivatalos honlapja szerint Márton Richárd fő számában, 200 méter pillangón lett második 1:56.60 perces eredménnyel, míg Pádár 200 méter gyorson 1:57.32-vel érintette harmadikként a falat.

Volt még három magyar a szombat esti programban: Kapás Boglárka 400 méter vegyesen negyedikként zárt (4:44.75 p), míg Szabó Szebasztián 50 méter háton (25.32 mp), Holló Balázs pedig 200 méter vegyesen (2:01.23) ötödik lett.

A vasárnapig tartó háromnapos görögországi viadalt követően a világkupa a jövő hétvégén a budapesti Duna Arénában zárul, írta meg az MTI.

PÁDÁR NIKI BERLINBEN IS REMEKELT

Berlinben kezdődött a medencés Világkupa-szezon, ahol az első napon 8 magyar döntősnek szoríthattunk. A német fővárosban zajló verseny első napján a női 4×100 méteres gyorsváltóval máris egy éremmel gazdagodott a magyar küldöttség és Szeged, ugyanis a váltó tagja volt Pádár Niki is, akik végül a második helyen értek célba.

A 2022-ES LEGSZEGEDIBB SPORTOLÓ IZGATOTTAN VÁRJA AZT IS, KI ÉRDEMLI KI IDÉN A SZEGEDIEKTŐL EZT A MEGTISZTELŐ CÍMET

Nyakig benne vagyunk az őszben, közeleg az év vége, s ezzel együtt immár második alkalommal elstartolt a tavaly oly nagy népszerűségnek örvendő Legszegedibb Szegediek közönségszavazásunk. Elsőként a Legszegedibb Sportolókra adhatjátok le a szavazataitokat. Ez az a kategória, amit 2022-ben toronymagasan 7.400 vokssal a HAÁSZ SZUE 17 éves reménysége Pádár Niki nyert meg. Szűk egy év elteltével a közönségszavazásról, s 2023 eredményeiről a szegedi úszólánnyal beszélgettünk, aki azt is elárulta, kinek szurkol az idei szavazáson a sportolók kategóriájában.

HA MÉG NEM TETTED MEG, ITT TUDOD LEADNI VOKSOD, KI LEGYEN IDÉN A LEGSZEGEDIBB SPORTOLÓ

Pontosan egy hete startolt el a Prágai Látszerészet + Boutique Optique bemutatja: Legszegedibb Szegediek ’23. A verseny első etapjában a Legszegedibb Sportolókra szavazhatnak a Szeged365 Family tagjai, akik nagyon bekezdtek: szűk 24 óra alatt ugyanis közel 1000 szavazat érkezett a város nagyszerű sportolóira, szombaton pedig már ennek közel a háromszorosánál járunk. Elképesztően hálásak vagyunk a rengeteg szavazatért, de nincs idő tétlenkedni, ugyanis vasárnap estétől már két kategóriában is várjuk a szegediek szavazatát.

Forrás: MTI

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb