Szegedi Arcok

Megvan, kik kapják idén a Szeged Kultúrájáért díjat

Idén Gömöri Krisztián a Szegedi Nemzeti Színház színművésze és Molnár László karnagy, a Szegedi Nemzeti Színház örökös tagja kapja a Szeged Kultúrájáért díjat. írta meg a Rádió 88.

A közgyűlés zárt ülésen egyhangúlag szavazott a díjazottakról. Az elismerés azoknak adományozható, akik tevékenységük révén Szegedhez kötődnek, Szeged kulturális közéletében meghatározók, illetve tevékenységükkel, alkotásaikkal országos és nemzetközi elismerést szereztek, ezzel is hozzájárulva Szeged értékeinek gyarapításához.

EZ TÖRTÉNT MA A KÖZGYŰLÉSEN

Véget ért a közgyűlés Szegeden. Mint várható volt, a legnagyobb vita a Szent Gellért Fórum mellett épülő katolikus iskola körül alakult ki. Botka László szerint kétharmados jogszabály utalja kizárólagos önkormányzati hatáskörébe a településrendezési kérdéseket, ezért a városvezetés kész arra, hogy a szükséges jogi lépéseket megtegye.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb