Közélet

Akár 80 ezer forintot is kaphatnak az SZTE kiemelkedő hallgatói: elindult a “Jó tanuló- jó sportoló” pályázat

Már elérhető a Szegedi Tudományegyetem “Jó tanuló- jó sportoló” pályázata, ahol akár 80 ezer forintot is kaphatnak azok a hallgatók, akik jól tanulnak és kiemelkedő sporteredményeket értek el, tudatta az intézmény.

Tájékoztatásuk szerint a Szegedi Tudományegyetem pályázatot hirdet nappali tagozatos hallgatók részére a “Jó tanuló – Jó sportoló” cím elnyerésére. A kitüntető címre a jelentkezőknek önálló hallgatói pályázatot kell benyújtani.

A jelentkezés egyik feltétele a megfelelő tanulmányi átlag elérése, vagyis olyan hallgatók nyújthatják be a pályázatot, akiknek a 2022/2023. tanév I. vagy II. félévében a súlyozott tanulmányi átlaguk – minimum 15 teljesített kredit mellett – legalább 3,6.

Az elbírálás során figyelembe veszik a pályázó tanulmányi, illetve sportolói eredményeit is. A tanulmányi és sporteredményeket tanulmányi osztályi igazolással, illetve országos szakszövetségi igazolással kell bizonyítani.

Pályázati határidő: 2023. december 4. hétfő 12.00 óra

DÍJAZÁS

  • I. helyezett női és férfi kategóriában: 80 e. – 80 e. Ft
  • II. helyezett: 60 e. – 60 e. Ft
  • III. helyezett: 40 e. – 40 e. Ft

A győztesek nevét feltüntetik az SZTE Örökös Vándordíjának talapzatán.

MOCSÁRI BENCE NYERTE EL PÉLDÁUL A KORÁBBI ÉVEKBEN A DÍJAT

Mocsári Bence, a Titán Triatlon Club többszörös magyar bajnok paratriatlonista versenyzője, a Legszegedibb Sportoló közönségszavazásunk egyik jelöltje, kaphatta meg korábban a “Jó tanuló- jó sportoló” pályázat díját. Legutóbbi interjúnkat Bencével itt tudod visszatekinteni:

A pályázatról bővebb infókat IDE kattintva találsz.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Forrás: u-szeged.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb