Közélet

A nyílt utcán esett egymásnak Tatár Zoltán és MZP kampányfőnöke, Gurzó Ákos Szegeden, volt egy sor “takarodj” és némi b@zizás is

Fényes nappal, a nyílt utcán esett egymásnak Tatár Zoltán és Gurzó Ákos Szegeden, ugyanis szerda délután volt annak a polgári peres eljárásnak az első tárgyalása, amelyet Kis Andrea és Tatár Zoltán indítottak Márki-Zay Péter ellen. A hódmezővásárhelyi polgármester volt jobbkeze, korábbi jegyzője és Amerikából hozott kampányfőnöke a szegedi bíróság előtt rendeztek balhét – írja a Promenad24.

A tárgyalás zárt volt, sem a sajtó, sem a hozzátartozók, kísérők nem vehettek részt rajta. Ez a tárgyalás után akaszkodott össze Tatár Zoltán és Gurzó Ákos Szegeden, a bíróság épülete előtt. A Hódpress azt írja, hogy Gurzó Ákos a Szegedi Törvényszék épülete előtt szeretett volna kérdéseket feltenni Kis Andreának és Tatár Zoltánnak, de ekkor Tatár odalépett hozzá és “többször is azt mondta neki: takarodj, majd buzizott is egy sort” – írja a lap, a Promenad24 szerint azért fakad ki Tatár, mert telibe kamerázta őket Gurzó Ákos, az egykori jegyző engedélye nélkül. 

FIDESZ-ÁRULÓNAK NEVEZTE ŐKET VÁSÁRHELY POLGÁRMESTERE

Kis Andreának és Tatár Zoltán egyébként azért perelte be Márki-Zay Pétert, mert a polgármester Fidesz-árulónak nevezte őket, állítólag ezért nem is kapnak munkát, úgyhogy kártérítésképpen 2-2 millió forintot és egy a városi televízióban elhangzó bocsánatkérést követelnek. Márki-Zay Péter a Hódpressnek erre azt mondta: “nem érti, miért lenne ma hátrány a munkaerőpiacon az, ha valaki fideszes.”

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb