Közélet

Szijjártó Péter: egy magyar nőt is szabadon engedett a Hamász – már Izraelben tartózkodik és biztonságban van

Az Izrael és a Hamász megállapodása alapján tegnap szabadon bocsátott túszok között volt egy magyar állampolgár is – közölte Facebook posztban Szijjártó Péter.

“Immáron meg tudjuk erősíteni a jó hírt, miszerint az Izrael és a Hamász megállapodása alapján, a mai napon szabadon bocsátott túszok között van egy magyar állampolgársággal rendelkező hölgy, aki már Izraelben tartózkodik és biztonságban van” – írta Szijjártó Péter a közösségi oldalára.

FOLYTATÓDIK A TÚSZOK ELENGEDÉSE

“Az imént megköszöntem a katari kormánynak a segítséget, egyúttal reméljük, hogy a túszok elengedése a következő napokban is folytatódik. Soltan Bin Saad Al-Muraikhi katari külügyi államminiszterrel továbbra is folyamatosan kapcsolatban maradunk és amennyiben megbízható információt kapunk, azt az eddigi gyakorlatnak megfelőlen fogjuk nyilvánosságra hozni” – tette hozzá a külgazdasági és külügyminiszter.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb