Mindenmás

Csúnya baleset történt este az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán, kamion és személyautó ütközött

Több baleset is történt szombaton – köztük egy halálos is -, de az egyik legnagyobb este történt: az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán, Örkény közelében egy kamion és egy személyautó ütközött.

Kamion és személyautó ütközött szombat este az M5-ös autópályán, Örkény közelében. A Katasztrófavédelem hivatalos közleménye alapján az M5-ös autópálya 50-es kilométerszelvényénél történt a baj, a helyszínen a dabasi hivatásos tűzoltók intézkedtek. Olvasónk éppen Győrből tartott hazafelé, amikor a baleset történt, mint elmondta, azonnal fékezett, hogy ne történjen nagyobb baj. Fotókat is kaptunk tőle a helyszínről, melyeken jól látszik, hogy a baleset után törmelékkel volt tele az autópálya, mutatjuk:

TÖBB BALESET IS TÖRTÉNT SZOMBATON

Dupla balesettel indult a szombat reggel, a csúszós úton kétszer is megtörtént a baj. Két gépkocsi ütközött a Mórahalom és Ásotthalom közötti út 5-ös kilométerszelvényénél, a 47-es főút elkerülő szakaszán pedig az árokban állt meg egy személyautó. Szombat délután pedig az 5-ös főút Szeged és Röszke közötti szakaszán csapódott fának egy autó.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb