Szegedi ArcokVideo365

Patkós Attila Szeged igazi sztárja volt, majd 47 évesen eltűnt, és új életet kezdett Amerikában – Vujity Tvrtko azonban most elkapta őt New Yorkban (videóval)

Patkós Attila Szeged igazi sztárja volt. Az egyik legnépszerűbb rádiósként sikerlistás műsorokat vezetett, s messze földön híresek voltak a vele meghirdetett bulik és a szilveszteri óévbúcsúztatók is. Aztán Attila egyszer csak eltűnt Szegedről, hogy aztán váratlanul felbukkanjon New Yorkban. Most azonban mégis előkerült egy pár pillanatra, Vujity Tvrtko kapta el New Yorkban.

A Tvrtko által forgatott videóból megtudtuk, hogy Patkós Attila kristálytisztán emlékszik a pillanatra, amikor a Tisza partján sétálva úgy döntött: irány Amerika! Aztán hétfőn még otthon volt, kedden pedig már nem tudták, hogy hol van. Állig felöltözve érkezett a floridai kánikulába, miközben azt sem tudta, hogy mi lesz vele a következő hónapban.

47 ÉVESEN KEZDETT ÚJ ÉLETET

Patkós Attila 47 évesen kezdett új életet. Mesélt döntése hátteréről és beengedte Tvrtkoékat a Kiss Péter Sizare barátjával közösen vezetett nagy sikerű műsorának, az amerikai M.Ó.K.A. podcastnak a kulisszái mögé is. Tanulságos beszélgetés volt, álmokról, vágyakról, nehézségekről és az újrakezdésről.

“Újra kellett tanulnom az egész életemet. Ide kijössz, és senki vagy!” – így kezdte a beszélgetést Patkós Attila, majd hozzátette, hogy ha gyenge vagy, akkor bedarálnak. “Mindig bennem volt Amerika, és arra gondoltam, hogy nekem ez egy jó egérút, egy lépés lehet, hogyha elindulok Amerika elé. Megvolt az az amerikai képem, amire azt mondtam, hogy akkor lépjük meg” – emelte ki, majd hozzátette, hogy meg akarta mutatni, hogy ismét talpra tud állni. “Egy tisztulás kell mindenkinek, hidd el” – hangsúlyozta.

A Patkós Attilával készült teljes interjút itt tudod megnézni:

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb