Szegedi ArcokVideo365

Legszegedibb Szegediek best of: Détári Vilmos, a Legszegedibb Jótevő: “erőt ad és minden fáradtságot megér, hogy látom, mennyi szegedi szavazott bizalmat nekem”

December 9-én eljött a nap, amit vártunk: a 2023-as Prágai Látszerészet + Boutique Optigue bemutatja Legszegedibb Szegediek közönségszavazás díjátadója a Hungi Vigadóban. Nincs is annál felemelőbb érzés, ahogy a 220.000 általatok leadott szavazat alapján köszönthettük városunk büszkeségeit. Természetesen, valamennyi kategória nyertesét elcsíptük egy beszélgetésre, köztük Détári Vilmost is, a Szent Vincent Rehabilitációs Központ alapítóját, aki fáradhatatlan és odaadó munkájával idén elnyerte a Legszegedibb Jótevő címet.

“HA ILYEN HATÁSSAL VAGYOK A SZEGEDIEKRE, MINDEN FÁRADTSÁGOT MEGÉR”

Nagyon sok szavazat érkezett tőletek a Legszegedibb Jótevő kategóriában, ahol végül Détári Vilmos, a Szent Vincent Rehabilitációs Központ alapítója került ki győztesként, összesen 6.100 voksot begyűjtve. Mint az alapító elmondta, nagyon sokat jelent számára, hogy ennyien bizalmat szavaztak neki.

“Köszönöm szépen a gratulációt és minden egyes rám szavazó embernek a bizalmat. Nagyon-nagyon megható dolog, hiszen én nem érzem úgy, hogy erre igazából rászolgáltam. Teszem a dolgomat, amit én jónak látok, és próbálok segíteni minél több rászorulónak. Nagyon megtisztelő, s azt hiszem kis erőt is ad, hogy megéri ezt az egészet csinálni, hiszen, ha ilyen hatással vagyok a szegediekre, akkor minden fáradtságot megér” – mondta el.

“NAGYON SZERETNÉK SEGÍTENI, HOGY A BETEGEK MINÉL HAMARABB VISSZA TUDJANAK TÉRNI AZ EGÉSZSÉGES ÉLETBE”

Détári Vilmos maga is átesett egy súlyos stroke-on. Személyes tragédiáját követően annak szentelte életét, hogy más, hasonló helyzetben lévő embereken segítsen. Megalapította a Szent Vincent Rehabilitációs Központot, ahol ma már neki köszönhetően nagyon sokan visszakapták a reményt és a hitet egy boldogabb, teljesebb életre.

“Tudom azt, hogy milyen nehézségekkel indulunk sok egészséges társunkkal szemben, miben szenvedünk hátrányt, miben szenvedünk talán megkülönböztetést. Én úgy hiszem, hogy mi is hasznos tajai tudunk lenni a társadalomnak, mi is ugyanolyan fontos emberek vagyunk. Nagyon szeretnék nekik abban segíteni, mind mentálisan, mind fizikálisan a Központon keresztül,  hogy minél hamarabb vissza tudjanak térni az egészséges életbe” – mondta el.

EGY MÁSIK NAGY MEGTISZTELTETÉS IS ÉRTE

Détári Vilmost a közelmúltban egy másik nagy megtiszteltetés is érte. Bekerült ugyanis a Who is Who Magyarországon – Magyarország vezető személyiségeinek életrajzi enciklopédiája című könyv hamarosan megjelenő, legújabb kötetébe. Mint elárulta, ez azért különösen nagy megtiszteltetés számára, mert a sorozat egy korábbi kötetében már édesapja is helyet kapott, ami nemcsak büszkeséggel töltötte el Détári Vilmost, de követendő példa is volt mindig előtte. Most pedig ő is édesapja nyomdokaiba léphet.

Videónkban hallgasd meg te is Détári Vilmos ünnepi szavait:

@szeged365

Legszegedibb Szegediek best of: Détári Vilmos, a Legszegedibb Jótevő: “erőt ad és minden fáradtságot megér, hogy látom, mennyi szegedi szavazott bizalmat nekem”

♬ eredeti hang – Szeged365 – Szeged365

ITT TEKINTHETED VISSZA DR. ROKSZIN RICHÁRD, A LEGSZEGEDIBB GYÓGYÍTÓ ÉS NAGY PÉTER, A LEGSZEGEDIBB SPORTOLÓ GONDOLATAIT A GÁLÁRÓL

A Legszegedibb Szegediek díjátadó gáláján Dr. Rokszin Richárd, a Legszegedibb Gyógyító és Nagy Péter, a Legszegedibb Sportoló is elmondta nekünk ünnepi gondolatait, melyeket alábbi cikkeinkben olvashatsz, nézhetsz vissza:

EGY EXTRA KÖSZÖNET, A VÉGÉRE

A Legszegedibb Szegediek a projektet támogató szegedi vállalkozásoknak köszönhetően lehet 100%-ban politikamentes, független. Köszönjük Nektek,

Prágai Látszerészet, Boutique Optique by Prágai, FerroÉp, BioHair Napfény, Zengő Alföld, TISZABUSZ Plusz, Global 21, Trója Ételbár és Hummusz Terrace, REÖK Kézműves Cukrászda, Global Fitness, Sziget Lakópark, Context Szeged, Garden Bistro and Beach, Global Fitness Spinning és Aerobic, Dress Code for Men, Rozmaring Étterem, Szabó Klímatechnika, Concept Bistro.

Fotók: Lénárt Ferenc

Operatőr: Galyas Richárd és Lénárt Ferenc

Vágó: Galyas Richárd

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb