Szegedi Arcok

Meglepetés, karácsonyra: kedden Szegedre jön Mészáros Lőrinc és felesége, Várkonyi Andrea

A Szenteste szűk családi körben zajlik, majd december 25-én és 26-án rokonlátogatás következik a Mészáros-család számára, először Budapesten és környékén, majd pedig Szegeden – árulta el Várkonyi Andrea a Blikknek. Mészáros Lőrinc és felesége legutóbb november elején járt Szegeden, akkor egy fekete helikopterből látták őket kiszállni.

December 25-én rokonlátogatásra indul Mészáros Lőrinc és szegedi felesége, Várkonyi Andrea. A házaspár először hétfőn Budapestre és környékére utazik, kedden pedig Szegedre érkeznek majd – számolt be róla Várkonyi Andrea a Blikknek. A volt televíziós arról is beszélt a lapnak, hogy az ünnepi időszakban pontosan ugyanazt csinálja, mint bármelyik másik háziasszony: ilyenkor fát díszítek a lányommal, vagy éppen bejglit sütök, főzök, az ünnepi menüben is pont ugyanazok találhatóak meg, mint máshol: hal, kacsa, pulyka – fogalmazott Várkonyi Andrea.

NOVEMBERBEN HELIKOPTERREL ÉRKEZTEK SZEGEDRE

Mészáros Lőrinc és szegedi felesége, Várkonyi Andrea szombat délelőtt a szegedi repülőtéren szállt ki egy fekete helikopterből. Az OE-XWY lajstromjelű, osztrák tulajdonban lévő bérgépet két sötétített üvegű Mercedes, egy kisbusz és egy szedán várta. A történtekről akkor az alábbi cikkben számoltunk be:

A páros gyakori viszonylag gyakori vendég városunkban, egyrészt ugye, Várkonyi Andrea Szegeden született, 1993-ban érettségizett a Deák Ferenc Gimnáziumban, egyetemi tanulmányai alatt a Szegedi Kábel Televíziónál vezetett műsorokat 2000-ig, diplomát a Szegedi Orvostudományi Egyetemen szerzett, 2000–2001-ben pedig belgyógyász rezidensként dolgozott a Szegedi I. számú Belklinikán, másrészt pedig pont idén tavasszal spottingolták őket a szegedi Radnóti Miklós Kísérleti Gimnázium ballagásán.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb