Sport

Változások a Szeged-Csanád GA-nál: visszatér az MTK-hoz a szegedi születésű Nagy Zsombor, egy játékos pedig kölcsönbe érkezik a fővárosiaktól

Új játékos érkezését, de a szegedi születésű Nagy Zsombor távozását is bejelentette a Szeged-Csanád GA nemrég. Mint ahogyan arról mi is beszámoltunk júliusban, a szegedi belső védő egy évre érkezett kölcsönbe a kék-feketékhez, a fővárosi alakulat azonban a szezon felénél visszarendelte őt.

Az MTK hivatalos oldalain jelentette be, hogy a térdműtétje után újra formába lendülő Nagy Zsombor januárban visszatér a fővárosi csapathoz. A 25 éves védő az elmúlt fél szezont a Szeged-Csanád GA-nál töltötte, és a kölcsönjátéka maximálisan elérte a célját, hiszen folyamatosan játéklehetőséghez jutott, és rendre remek teljesítményt is nyújtott: 17 NB II-es bajnokin erősítette a szegedieket, egy kivételével pedig mindig a kezdőcsapatban kapott helyet.

ÉRKEZŐT IS BEJELENTETT A SZEGED-CSANÁD GA

Nem csak távozóról, érkezőről is beszámolt a Szeged-Csanád GA: a klub ugyanis bejelentette, hogy féléves kölcsönszerződést kötött Zuigéber Ákossal. A 21 esztendős támadó az Újpest és az MTK Budapest akadémiáján nevelkedett. Utánpótláskorú játékosként pályára lépett az Ifjúsági Bajnokok-ligájában. 2019-ben az U17-es válogatott tagjaként egyaránt részt vett az Európa- és világbajnokságon. Ugyanebben az évben, 17 évesen debütált az MTK felnőtt csapatában. Később szerepelt kölcsönben a Dorog, valamint a Budafok csapataiban. Összesen 85 NB II-es mérkőzésen 18-szor volt eredményes. Az idei szezonban bemutatkozott az élvonalban, az MTK labdarúgójaként 5 NB I-es meccsen szerepelt az ősz folyamán.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb