Közélet

Meghalt vármegyénk egyik kiváló baleseti, ortopéd és általános sebész főorvosa, Dr. Keresztes Attila

Elhunyt Dr. Keresztes Attila baleseti, ortopéd és általános sebész főorvos, a szentesi kórház munkatársa, aki Hódmezővásárhelyen is igen aktív volt. A szomorú hírt a Hódmezővásárhelyi-Makói Egészségügyi Ellátó Központ közölte.

“Mély megrendüléssel fogadtuk a hírt, hogy 2024. január 16-án elhunyt kiváló kollégánk, Dr. Keresztes Attila baleseti, ortopéd és általános sebész főorvos – közölte a Hódmezővásárhelyi-Makói Egészségügyi Ellátó Központ csütörtökön.

SZEGEDEN TANULT, MAJD SZENTESEN ÉS VÁSÁRHELYEN IS DOLGOZOTT

Dr. Keresztes Attila általános orvosi tanulmányait 1984-ben fejezte be a Szegedi Orvostudományi Egyetemen és ezt követően került a Dr. Bugyi István Kórház Traumatológiai Osztályára Szentesre.

  • 1990-ben baleseti sebészetből,
  • 1994-ben ortopédiából
  • és 1998-ban általános sebészetből szerzett szakvizsgát.

1996. októberétől a Hódmezővásráhelyi Erzsébet Kórház Sebészeti Osztályára került, ahol 2007. májusáig dolgozott. Munkájának ezt az időszakot tekinthetjük a legaktívabbnak és legsokoldalúbbnak, melyet Dr. Csajbók Ernő osztályvezető főorvos irányítása mellett végezhetett.

A FÁJDALOMMENTES MOZGÁS AZ EGÉSZSÉGES TELJES ÉRTÉKŰ ÉLET ALAPJA

Részt vett a betegek traumatológiai, ortopédiai és általános sebészeti ellátásában. 2007-től ismételten Szentesen dolgozott a sürgősségi osztályon, de mellette Hódmezővásárhelyen a traumatológiai és ortopédiai szakrendelést is folytatta 2022-ig.

Orvosi hitvallása volt, hogy a fájdalommentes mozgás az egészséges teljes értékű élet alapja.

Munkája során mindent megtett azért, hogy a legjobb ellátást biztosítsa betegei számára és visszaadja az aktív élet lehetőségét – emelte ki az intézmény a Promenad24 szerint.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb