Szegedi Arcok

UFO-t fotózott egy nő Szeged felett? Futás után pillantott az égre, és látta meg az azonosítatlan repülő tárgyat

Érdekes történetet osztott meg a Ripost arról, hogy egy szegedi nő állítása szerint UFO-t látott az Árvízi Emlékműnél. Mi egy picit szkeptikusok vagyunk ebben a témában, de a lap szerint a szegedi hölgy beszámolója arról szól, hogy egy piros fémgömböt látott az emlékműnél, ami hangtalanul siklott, egyenesen és lassan.

Mint a lap kiemelte, Gabriella korrektorként dolgozik Szegeden, de évek óta szenvedélye az ufókutatás. Mélyen beleásta magát a földönkívüliek kutatásába, egy ezzel kapcsolatos adatbázist is létrehozott. Mindezt egy közel négy évvel ezelőtti, 2020-ban történt találkozás alapozott meg. 

FUTÁS UTÁN LÁTTA A FURCSA JELENSÉGET GABRIELLA

Épp a Szegedi Árvízi Emlékműnél fejezte be a futást az egyik nyári reggel, amikor megállt a szobornál és felpillantott az égre. Amit ott látott, máig nem felejti el. “Az okosórámra nézve rájöttem, hogy mindjárt kezdődik a munkaidőm, sietnem kell. Amikor felnéztem egyenesen a fejem fölé, megláttam egy tőlem tíz méter magasságban lévő, piros fémgömböt. Olyan volt mint egy kosárlabda. Hangtalanul siklott, egyenesen és lassan. Nem láttam, mitől mozog, de szerintem nem volt rajta semmi” – idézte fel a Ripostnak Gabriella.

ALIG TUDTA ELHINNI

“Alig tudtam elővenni az adrenalintól a telefonom, nagy nehezen sikerült feloldanom. Pillanatokról beszélek. Mire újra felnéztem az égre, a tárgy már legalább 100 méterrel fentebb volt, majd elindult Újszeged iránya felé, át a Tiszán, aztán távolodva eltűnt az égen. Drón nem lehetett, mert annak hangja van, ahogy ballon sem. A családom hőlégballonos múzeumot üzemeltet, tudom, hogy az milyen” – folytatta a nő. Képet szerencsére sikerült készítenie az UFO-ról. “Alig tudtam elhinni, tényleg ott volt!” – lelkendezett Gabriella, akire azóta is nagy hatással van a találkozás. Ő úgy gondolja, hogy nem emberi dolgot látott. 

Nem ez volt az elő eset egyébként, hogy Szegeden megjelenő UFO-król adnak jelentést a helyiek. Tavaly elméletileg az államalapítás ünnepén is feltűnt egy:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb