Kikapcs

Ez egy őrült jó Csokifesztiválnak ígérkezik! Öveket becsatolni, megpördül Fortuna kereke a Szeged Árkádban, a nyeremény csupa csokicsoda, trüffel, bonbon

A boldogsághoz mindössze három dolog kell: csoki… csoki… és még egy kis csoki! Nos, az édes élvezetből a hétvégén Szegeden biztos nem lesz hiány, ugyanis február 9-11 között csokiban fog úszni a Napfény városa, érkezik az Árkád Csokifesztivál. Három napon át kóstolhatod, ízlelgetheted a legjobb csokoládékészítő mesterek utánozhatatlan ízvilágú remekműveit. És most kapaszkodj, a rendezvény különlegessége idén az óriás szerencsekerék lesz!

Az óriás szerencsekerék a színpadon foglalja majd a helyet, és fantasztikus nyereményeket lehet majd megkaparintani. Töménytelen mennyiségű trüffel, bonbon, csokoládékülönlegesség sorakozik majd fel a szerencsekerék mellett, amit mindennap egy-egy órában lehet megnyerni. A Szeged Árkád teljes kísértésbe ejt mindenkit, a szerencsekereket pedig Fortuna pörgeti. Próbálj rá te is, ahogy a mondás is tartja: bátraké a szerencse.

A mennyei mámort, lehet még bolondítani is fogjuk, hisz itt lesz Dér Heni, Nagy Bogi, Mihályfi Luca, vagy a kicsik nagyörömére az Alma együttes és a Csiga Duo is helyet kap a színpadon. Szóval ne felejtsd el, február 9-től Szeged lesz az ország csokoládé fővárosa, nálunk pedig kipörgetheted a mennyei csodákat, ha Fortuna melléd szegődik. 

A 2023-as Csokifesztivál képei, ahol a világ csokoládé ízeit is csokoládé szökőkútakból kapták a szegediek: 


Idén a csokoládé kereket kell majd megforgatni, és vagy inka, vagy svájci, vagy madagaszkári csokoládét kóstolhatunk a színpad mellett.

Ess édes bűnbe EZEN A HÉTVÉGÉN!
Árkád nagy csokifesztivál

Szeged Árkád : 2024. február 9-10-11.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb