MindenmásVideo365

“Azt se tudja, melyik univerzumba van” – videón, ahogy megállás nélkül hajt át a zebrán egy autós, majdnem elütötte a gyalogost Vásárhelyen

“Kisöreg nem volt a helyzet magaslatán, látszódik rajta, hogy azt se tudja, melyik univerzumba van” – írta kedden délelőtt egy tag a HMVHLY Car Life nevű Facebook csoportba, ahova egy videót is feltöltött, melyen az látszódik, hogy egy, a kerékpárját toló gyalogos éppen átkelne a zebrán Hódmezővásárhelyen, de az autós láthatóan nem volt a helyzet magaslatán, hiszen majdnem elütötte.

A zebrán szabályosan haladó gyalogos az átkelőhely felénél tartott már, viszont az autós így sem adta meg neki az elsőbbséget, így hajtott át az átkelőn.

Jól látható, hogy baleset csak azért nem lett a kialakult helyzetből, mert a kerékpárt toló személy figyelmes volt és időben észlelte, hogy ha nem áll meg, akkor elütik.

Rengeteg hasonló eset történik nap mint nap, nem csak Hódmezővásárhelyen, hanem Szegeden is. Vigyázzunk egymásra! Ma például az egyik villamosba is belerongyoltak Szegeden:

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb