Kikapcs

A galaxis egyik, ha nem a legjobb férfi hangja érkezik Szegedre: Kautzky Armand beszélgetős és filmvetítős este lesz holnap a Délvidék Házban!

Készülj, Szeged: Kautzky Armanddal időutazásra hívnak a Délvidék Házba, február 23-án, 18:00-kor. Holnap, azaz péntek este a ‘Szeretlek, Faust’ film vetítése nem csak egy moziélmény – ez egy történelmi kalandozás, sztárvendéggel: a sorok között ott fog ülni Kautzky Armand, a film után pedig beszélgetős estté változik az esemény. Jegyek most 2500 Ft-ért kaphatóak: ITT TUDOD MEGVENNI ONLINE!

Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy jobban belemerülj az esemény atmoszférájába! Az előző cikkünkben nem csak beszélgettünk a szervezőkkel, de egy exkluzív videót is megosztottunk, ami betekintést enged a ‘Szeretlek, Faust’ varázsába. Olvasd át a cikket és nézd meg a videót itt, hogy teljes képet kaphass:

Szegeden mindig is imádta a kulturális esteket, a különleges színészeket és művész embereket. A Délvidék Ház ebben az évben egyre több olyan exkluzív estet szervez, ami különlegesen tetszik a szegedieknek. Legutóbb Laár András vendégeskedett a Délvidék Házban, természetesen ott voltunk akkor is:

Most péntek estére is mindenkit szeretettel várnak, 17:00 órakor nyitják meg a kapukat, a Kárpátia Borbár sok különleges borral várnak bennünket belső – és külső Magyarország borvidékeinek különlegességeivel. 18:00 órakor kezdődik a Mindszenty, szeretlek Faust című film vetítése.

Kautzky Armand, Jászai Mari-díjas magyar színművész, érdemes művész egyik kedvenc filmjéről van szó, A film több nemzetközi filmfesztiválon is díjat nyert, többek között a legjobb film díját Kalkuttában és Vancouverben. Az utóbbi fesztiválon Kautzky Armand Lux Ádámmal megosztva hozta el a legjobb férfi alakítás díját.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb