Mindenmás

Napi pakk: felhős, esős időre van ma kilátásunk Szegeden, csökken a gázolaj ára a kutakon

Borongós nap elé nézünk Szegeden, de ha a napsütés nem is kényeztet ma bennünket, jó hír, hogy csökken a gázolaj ára a kutakon, így valamivel olcsóbban tankolhatunk. S, ha a munka után kikapcsolódnál Kautzky Armand vár a Délvidék Házban. A reggeli kávé mellé összeszedtünk neked mindent, ami fontos lesz ma, itt a Szeged365 Napi pakk!

MAI NÉVNAPOSOK

Nagyon boldog névnapot kívánunk minden kedves Alfréd, Ottó, Lázár, Péter és Alfréda nevű Olvasónknak!

EZEN A NAPON TÖRTÉNT

  • 125 éve született Erich Kästner német író, költő (Emil és a detektívek, A két Lotti).
  • 196 éve halt meg Fazekas Mihály író, költő, botanikus, a Lúdas Matyi írója, a debreceni Füvészkert tervezője.
  • 119 éve jött létre a Rotary Club, a világ legelső, szolgáltató klubokat magában foglaló szervezete.
  • 57 éve Budapesten megszületett Stohl “Buci” András színész, műsorvezető (Meseautó).
  • 27 éve Skóciában tudósok bemutatták Dolly-t, a bárányt, az első klónozott emlőst.
  • 24 éve Carlos Santana amerikai rockgitáros, zeneszerző, énekes nyolc Grammy-díjat nyert. Az egy este elnyert legtöbb Grammy rekordját Michael Jackson tartotta, aki 1984-ben nyolcat nyert, Santana pedig 2000-ben elérte Jackson rekordját.

FELHŐS, ZÁPOROS IDŐNK LESZ MA SZEGEDEN

Pénteken is marad a felhős idő, és többfelé számíthatunk esőre. Napközben keleten, délkeleten, azaz Szeged környékén is szárazabb lehet az idő és süthet ki rövid időszakokra a nap. A déli szél többnyire élénk, helyenként erős lesz. A hajnal fagymentes lesz, 5-11 fok várható., délután pedig 9-16 fokot mérhetünk.

MÁTÓL CSÖKKEN A GÁZOLAJ NAGYKERESKEDELMI ÁRA

Sokat kellett várni, de péntektől újra csökken a gázolaj nagykereskedelmi ára – közölte a holtankoljak.hu. Legutóbb január 10-én közöltek árcsökkenést a gázolaj árában, ezen a héten pénteken pedig bruttó 4 forinttal kerül majd kevesebbe annak beszerzési ára. A benzin ára a héten már nem változik Szegeden.

MA KAUTZKY ARMAND LESZ A DÉLVIDÉK HÁZ VENDÉGE

Készülj, Szeged: Kautzky Armanddal időutazásra hívnak a Délvidék Házba, február 23-án, 18:00-kor. Ma este a ‘Szeretlek, Faust’ film vetítése nem csak egy moziélmény – ez egy történelmi kalandozás, sztárvendéggel: a sorok között ott fog ülni Kautzky Armand, a film után pedig beszélgetős estté változik az esemény. 

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb