Mindenmás

It’s Magic? Ma reggelre valahogy eltűnt a bűzlő víz a Centrum-gödörből

Pont a múlt héten írtunk arról, hogy messziről szaglik a Centrum-gödör ügye és már nem csak átvitt értelemben, mert büdösödni kezdett Szeged belvárosának szomorú színfoltja. Erre láss csodát: hétfő reggelre valahogy eltűnt a bűzös víz a Centrum-gödörből.

“Ma reggelre eltűnt a víz a gödörből! Ha volt rá megoldás, miért vártak ennyi ideig! És mi lesz a továbbiakban?” – merült fel a kérdés a Régi Szeged nevű Facebook csoportba, ahova a posztoló egy fotót is feltöltött a ma reggeli állapotról. Érdekes, hogy a múlt héten még így nézett ki….

Fotó: Szegediek Szegedről Szegedért FB/Nyitrai Ágnes

…majd ma reggel már így:

Fotó: Sarolta Szegedi/Régi Szeged.

Egyelőre talány számunkra, hogy ez hogy történhetett meg, egy kisebb csodának ér fel, de az is lehet, hogy végre kihúzták a dugót és leeresztett.

VOLT MÁR TÓ, KORCSOLYAPÁLYA, SZÚNYOGKELTETŐ

Mint a múlt héten megírtuk, decemberben tóként “pompázott”, januárban már akár korcsolyapályaként is üzemelhetett volna a Centrum-gödör, február végére pedig Szeged hírhedt helyén felgyülemlett víz már büdösödni is kezdett. A sok poénnak táptalaját képező belvárosi “látványosság” azonban valójában szomorú színfoltja belvárosunknak, s egyelőre nem úgy tűnik, hogy a közel jövőben megoldódna a Centrum-gödör sorsa. Évek óta húzódó téma, és nem nagyon halad előre semmi ebben a történetben.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb