Mindenmás

Rámosolygott, majd becsukta az ajtót az egyik utas előtt a sofőr Szegeden és elindult

“A sofőr rám nézett, mosolygott, majd három lépésnyire voltam, amikor becsukta előttem az ajtót és elindult” írta az egyik felhasználó Szeged 365 társalgó Facebook csoportunkba.

Mint a poszt írója beszámolt róla, éppen állatorvoshoz sietett a kiscicájával, ezért Petőfitelepen a Fő téren szeretett volna buszra szállni. Az egyik padnál várakozott, mivel nem tudta pontosan, honnan fog indulni a busz.

“Beállt a busz, én pedig elindultam felé, körülbelül öt méterről, szemben a busszal. A sofőr rám nézett, mosolygott, majd három lépésnyire voltam, mikor becsukta előttem az ajtót és elindult. Egy perccel a hivatalos indulási idő előtt. Itt hagyott vigyorogva bennünket” – mesélte történetét.

Mint hozzátette, a kiscica igencsak pánikolt, már eleve amiatt, hogy a hordozóba került, így nagyon kellemetlen húsz perc várt a posztolóra a következő járat érkezéséig.

SAJNOS TÖRTÉNT MÁR HASONLÓ ESET SZEGEDEN

Mint korábban megírtuk, felháborodott apuka írt nyílt levelet a Szegedi Közlekedési Társaságnak (speciel az ügyben nem ők az illetékesek, de erről majd később), melyben arról számolt be, hogy a 12 éves fiát nem engedték felszállni a Szeged-Szentmihályra tartó 76-os buszra a Dugonics téren. Az eset a hétvégén, szakadó esőben történt, az ok elvileg az volt, hogy a gyermek kezében egy összecsukható roller volt, amelynek vizes volt a kereke. A kissrác a nem túl empatikus szituáció miatt 20 percet rollerezett az esőben, bőrig ázva.

POZITÍV PÉLDÁKAT IS LÁTNI A SOFŐRÖKTŐL

Valamiért a jó hírek csak döcögnek, míg ezekkel ellentétben a rosszak futótűzként terjednek. Szerencsére mindennapjainkban bőségesen túlsúlyban vannak a szívet melengető esetek – emelték ki a Volánbusz oldalán, ahol igazán szívet melengető történeteket szedtek össze. Ide tartozik annak a fiúnak az esete is, amikor a buszsofőr vett neki bérletet, mert ő véletlen rossz vármegyére váltotta ki.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb