Kikapcs

Szegedi hősök, ez a ti hónapotok: minden mentős, rendőr és tűzoltó vendégének kedvezményesen vág hajat a BioHair Napfény csapata, egészen március végéig

A Szeged365 csapata igyekszik lépten-nyomon köszönetet mondani minden olyan szegedi hősnek, akik a mindennapokban fáradhatatlanul a biztonságunkért és az egészségünkért küzdenek. Márciusban nem leszünk egyedül, a sorba ugyanis most a BioHair Napfény is beáll, akik egész hónapban kedvezményes hajvágással kedveskednek minden mentős, rendőr és tűzoltó vendégüknek, mindezt sorban állás és várakozás nélkül.

A mindennapi hősök bizony köztünk járnak és bármilyen fura, köpenyt nem viselnek, sőt, a hajvágásért is ugyanúgy fizetniük kell, mint bármelyik másik átlagos szegedinek. Na de nem márciusban, a Napfény Parkban található fodrászat ugyanis egészen a hónap utolsó napjáig 20%-ot elenged minden szegedi

  • mentős,
  • rendőr,
  • és tűzoltó vendégének a frizurájából.

Természetesen nem ez az egyetlen jó hír, mint tudjuk, a fentebb említett szegedi szuperhősök általában borzasztóan elfoglaltak. A BioHair Napfényben ez sem jelent problémát, mert itt időpontot sem kell kérned, már online is beállhatsz a sorba, a hajszobrászat pedig rövidesen egy üzenetet küld neked, hogy mikorra kell a szalonba érj, így amikor megérkezel, már biztosan te leszel a következő!

Az ajánlat csak és kizárólag a Napfény Parkban található BioHair fodrászatban érvényes, egy szolgálati kártya felmutatásával! Állj sorba online és irány a BioHair Napfény, mutatjuk, hol találod:

  • Szeged, Szabadkai út 7., Napfény Park, a JYSK bejáratnál
  • Telefon: +36 30 655 6082
  • Online sorban állás ITT.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb