Szegedi ArcokVideo365

Nőnap 2024: szegedi Lányok, Hölgyek, legyen ma csodás napotok! Így köszönt Titeket Nagy Péter, a Legszegedibb Sportoló

Ha az időjárás nem is, de a lovagias szegedi férfiak biztosan felmelegítik a Hölgyek szívét ezen a csodás pénteki napon. Ma van ugyanis március 8-a, azaz a Nemzetközi Nőnap.

Ezen a jeles napon pedig a 2023-as Legszegedibb Szegediek ünnepi köszöntéseit hoztuk el Nektek! Csatai Gergő, a Legszegedibb Művész és Dr. Rokszin Richárd, a Legszegedibb Gyógyító után most Nagy Péter, a Legszegedibb Sportoló, a Szegedi Lelkesedés SK versenyzője, tizenkilencszeres magyar bajnok, olimpikon, Eb-bronzérmes súlyemelőnk nőnapi jókívánságait hoztuk el Nektek. Fogadjátok szeretettel:

@szeged365

Nőnap 2024: szegedi Lányok, Hölgyek, legyen ma csodás napotok! Így köszönt Titeket Nagy Péter, a Legszegedibb Sportoló

♬ eredeti hang – Szeged365 – Szeged365

NAGY PÉTER A PÁRIZSI OLIMPIÁRA KÉSZÜL, THAIFÖLDÖN MÉG SZEREZHET KVÓTÁT

Nagy Péter, a 2023-as év Legszegedibb Sportolója, a nyolcadik helyen végzett összetettben a szófiai súlyemelő Európa-bajnokságon a plusz 109 kilogrammos kategóriában. Nagy Péter a 374 kilogrammal hét kilóval elmaradt tavalyi legjobbjától, így nem tudott előbbre lépni az olimpiai kvalifikációs rangsorban. A javításra még egy lehetőség kínálkozik: a március 31. és április 11. közötti thaiföldi világkupán, a kvalifikációs sorozat utolsó állomásán kell olyan összetett eredményt elérnie, amely párizsi ötkarikás kvótát érhet. Nagy Péter egyedüli magyar súlyemelőként vett részt az utóbbi három olimpián, 2012-ben Londonban, 2016-ban Rio de Janeiróban és 2021-ben Tokióban.

HA LEMARADTÁL RÓLA, ITT TEKINTHETED VISSZA A LEGSZEGEDIBB SZEGEDIEK NŐNAPI KEDVES SZAVAIT

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb