Szegedi Arcok

Elképesztő teljesítmény Muráti Balázstól: Szegedről Balatonra gyalog négy nap alatt, majd vissza egy nap alatt kerékpárral! Mutatjuk az indulást és az érkezést is (videó)

Természetesen a Szeged365 egyből ott volt, amikor Muráti Balázs Szeged365 Family tagunk jelezte: szeretne gyalog elmenni a Balatonig, és ezzel is egy kicsit felhívni a figyelmet a mozgásra, hogy a hétköznapi emberek (amilyen Ő is) igenis tudnak változtatni életstílusukon, hogy egészségesek legyenek. Este amikor befutott Balázs ezt üzente: “Szeged-Balatonlelle 4 nap alatt gyalog. Balatonlelle-Szeged 1 nap alatt kerékpárral. Sikerült!!!!!!!!! Köszönöm Nektek az összes támogatást! Ne feledjétek, ha a két életmentő eszköz beszerzésében szeretnéd segíteni az Országos Mentőszolgálat Alapítványt, az alábbi módon teheted meg: Bankszámla tulajdonosa: Országos Mentőszolgálat AlapítványSzámlavezető bank: CIB Bank Zrt.Számlaszám: 10700608-49891102-51100005, Közlemény: Négy nap Balaton, Nagyon köszönöm!!!!”

Az indulás pillanataiban élőben jelentkeztünk a helyszínről, exkluzív megmutatva az indulás pillanatait. Nem voltunk egyedül mivel ott volt velünk a két fizikai és mentális felkészítő, az IBO nemzetközi nagyközépsúlyú (és a WBO korábbi) bajnoka, a Szeged Sportolója díjas közönségkedvenc sportoló Kis Máté, valamint az egykori Európa-bajnoki ezüstérmes triatlonista, a Budapest Maratonon újabb egyéni csúcsot futó és ezzel a dobogó harmadik fokára is felálló Simon Péter, aki nem mellékesen az Ironman Világbajnokságon 31. helyezést szerezte meg. Erről itt írtunk, itt van az élő bejelentkezés is az indulás pillanatairól:

Utána sem engedtük szeméből Balázst, akinek igaz voltak nehéz pillanatai, és volt amikor a bal lába kezdte felmondani a szolgálatot, de megcsinálta a túrát: Szegedről Balatonra gyalog négy nap alatt, majd vissza egy nap alatt kerékpárral! Sok érdekes helyzetbe került a séta közben, voltak éjszakai kóbor kutyák, és természetesen lelkesítő emberek is. A Szeged365 Family folyamatosan figyelemmel kísérte Balázst, aki nem titkolta: szeretné felhívni a mozgásra a figyelmet, valamint az OMSZ-nek szeretne gyűjteni két életmentő gép beszerzése céljából. Erről elsőként itt írtunk:

Na és most jöjjön az az ünnepélyes pillanat, amikor Muráti Balázs behajtott Szeged gyönyörű terére, a Klauzál térre. Gratulálunk Balázsnak, akivel exkluzív interjúval is érkezünk a gyors orvosi vizsgálat után. A megérkezés pillanataiért KATT A KÉPRE!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb