Kikapcs

Már csak egy hónap és gyárrá változik a sportcsarnok: lélegzetelállító ritmus és táncshow-val érkezik Szegedre egy francia-angol formáció, a Tap Factory

Már egy hónap sincs hátra és kilenc rendkívül tehetséges művész érkezik Szegedre, méghozzá egy lenyűgöző, a világon is egyedülálló produkcióval. A francia-angol formáció, a Tap Factory csapatát félelmet nem ismerő, talpraesett művészek alkotják, akik április 19-én az Újszegedi Sportcsarnokban hívják életre a zene, a ritmus és a tánc elképesztő ötvözetét, na meg rádobnak még egy pár pazar akrobatikus elemet is az említett performanszra. Ez még nem minden, a látványos előadás közben a srácok mindezek mellett dobolni is fognak, szinte mindenen, ami nem dob.

Anglia, Franciaország, tengerentúl: csak egy pár olyan hely, hol már lenyűgözte a közönséget a világhírű és páratlan Tap Factory nevű formáció. Áprilisban Magyarországon a sor, a négy helyi állomás között pedig természetesen Szeged is szerepel. Aki szerette a Stompot, a Lord Of Dance-et, a Blue Man Group –ot, vagy éppen a Cirque du Soleil – t, annak egész biztosan kihagyhatatlan, frenetikus, magával ragadó élményt jelent majd a legendás Tap Factory világhírű ritmus- és táncshow, amelyet teljessé az úgynevezett utcai dobokon (értsd: hordók, autó felnik, közlekedési táblák, létrák) való dobolás tesz majd.

MÁR EGY HÓNAPOT SEM KELL VÁRNI ÉS A SPORTCSARNOKOT IS BEVESZIK

A fantasztikus show-ra már nem kell sokat várni, ugyanis kevesebb mint egy hónap múlva Szegedre érkeznek. Az előadás kapcsán már

  • bemutattuk a félelmet nem ismerő srácokat, akik a csapatot alkotják
  • beszélgettünk Erdős Lászlóval, a turné producerével és menedzserével
  • de még egy exkluzív Szeged365 interjút is hoztunk a formáció megálmodójával és producerével, Vincent Pausanias-al.

A méltán híres produkciót eddig minden helyszínen hatalmas lelkesedéssel fogadták, majd rendre hosszú percekig tartó vastapsot követően távozott a formáció a színpadról, az angliai turné egyik állomásán például így:

Itt pedig már a nézői vélemények hangzanak el, szintén az angliai turné egyik állomását követően:

A fergeteges ritmus- és táncshow-ra már egy hónapot sem kell várni, április 19-én érkeznek az Újszegedi Sportcsarnokba!

Mutatjuk az előadás legfontosabb paramétereit:

Tap Factory látványshow

Időpont: 2024. április 19. péntek 20:00

Helyszín: Városi Sportcsarnok – 6726 Szeged, Temesvári krt. 33.

Jegyek ITT érhetőek el.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb