KikapcsVideo365

Dr. Kemény Dénes Szegedre látogat! A vízilabda legenda és két kiváló sportriporter találkozása a Délvidék Házban!

Szeged, készülj fel, mert egy igazi élő legenda érkezik hozzánk! Dr. Kemény Dénes, a magyar vízilabda világhírű ikonja, aki 2000 és 2008 között háromszoros olimpiai aranyérmes volt a válogatottal, ellátogat a Délvidék Házba a DAFE és a Meritus Egyesület első közös rendezvényén. Ezt az eseményt egyszerűen nem szabad kihagyni, mert egy különleges alkalom, hogy találkozhass egy olyan sportolóval, aki nemcsak a pályán, de az életben is legendás.

Na gyerekek, ez tényleg csak szökő évente egyszer adatik, ne maradj le! 2024. április 06-án, a Kárpátia Filmszínházban lehetőség nyílik találkozni a mi Kemény Dénesünkkel egy különleges eseményen, ahol a Nemzet Aranyai című film vetítését követően Méhes Gábor és Dr. Szabó Zoltán társaságában beszélgethetünk az egykori vízilabda szövetségi kapitánnyal. 

Természetesen csak a film után! Az esemény első felében ugyanis a Nemzet Aranyai című filmet vetítik le, a Délvidék Házban, amely a magyar vízilabda csapat hihetetlen történetét meséli el. Ez a dokumentumfilm nemcsak egy egyszerű moziélmény, hanem utazás a magyar sporttörténelem legemlékezetesebb pillanataiba, ahol megismerhetjük a sikerek és nehézségek valódi arcát. Az est folytatásában egy érdekes beszélgetés lesz Dr. Kemény Dénessel a kihívásokról és azok megoldásairól, a generációk közötti kommunikációról, csapatdinamikáról. Természetesen a közönségnek is lesz lehetősége kérdéseket feltenni és aktívan bekapcsolódni a társalgásba.

Na, azért a Délvidék Házban nem bízzák a véletlenre a kis beszélgetést. Méhes Gábor és Dr. Szabó Zoltán, két olyan személyiség, akik mélyen beleásták magukat a sport világába. Az ő interjúik és kérdéseik által Dr. Kemény Dénes még közelebb kerülhet hozzánk, és még mélyebb betekintést nyerhetünk egy igazi legendával való találkozásba.

A rendezvény részletei és jegyvásárlás
Az esemény a Délvidék Házban kerül megrendezésre, és a jegyek már elővételben megvásárolhatók online, a TIXA weboldalán. Ne hagyd ki ezt a különleges alkalmat, hogy részese lehess egy emlékezetes estének!
Helyszín: Kárpátia Filmszínház (Szeged, Közép fasor 1-3.)
Belépőjegy: 4 000.- Ft, mely ITT vásárolható meg: https://tixa.hu/kemeny_denes_szegeden

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb