Kikapcs

London után Szegedet is beveszi a Tap Factory: csak pár jegy maradt a fantasztikus ritmus- és táncshowra, 9 nap múlva gyárrá változik a sportcsarnok

Hihetetlen, hogy milyen gyorsan repül az idő: 9 nap múlva teljes erővel támadja be az Újszegedi Sportcsarnokot egy francia-angol formáció, a Tap Factory. A srácok már egész Európát, valamint az USA-t, Kínát, a Közel-Keletet és Dél-Amerikát is meghódították, most pedig Magyarországra, azon belül is Szegedre hozzák el azt az egészen különleges ritmus- és táncshow-t, amivel már konkrétan a fél világot bejárták. Mindössze pár jegy maradt, érdemes lecsapni rájuk, ugyanis már 10 nap sincs hátra és gyárrá változik a sportcsarnok.

Kilenc elképesztően tehetséges művész, lenyűgöző akrobatikus elemekkel hívja életre a ritmus és a tánc kombinációját, mindezt úgy, hogy a performansz részeként egy csomó olyan hétköznapi tárgyon dobolnak majd, ami nem dob. A Tap Factory már a fél világot bejárta a méltán híres előadással, ami osztatlan sikert aratott a nézők között, legyen szó bármelyik helyszínről, 9 nap múlva pedig a szegedi közönséget kápráztatják majd el. Aki szerette a Stompot, a Lord Of Dance-et, a Blue Man Group –ot, vagy éppen a Cirque du Soleil – t, annak egész biztosan kihagyhatatlan, frenetikus, magával ragadó élményt jelent majd a legendás Tap Factory világhírű ritmus- és táncshow-ja, érdemes lecsapni az utolsó pár jegyre. Exkluzív interjúnkat a formáció producerével, Vincent Pausanias-al ITT, a csapatot alkotó srácok bemutatását ITT tudod elolvasni, de beszélgettünk Erdős Lászlóval, a turné producerével és menedzserével is, amit IDE KATTINTVA érsz el.

MINDENHOL VASTAPSSAL ZÁRULT AZ ELŐADÁS

A csapat nemrég egy angliai turnén brillírozott, ahol minden, szó szerint minden helyszínen vastapssal honorálta a közönség a produkciót, íme:

Nem csak tapssal fejezték ki véleményüket a nézők, az alábbi videóban az angliai turné egyik állomását követően értékel a közönség:

Mutatjuk az előadás legfontosabb paramétereit:

Tap Factory látványshow

Időpont: 2024. április 19. péntek 20:00

Helyszín: Városi Sportcsarnok – 6726 Szeged, Temesvári krt. 33.

Jegyek ITT érhetőek el.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb