Kikapcs

Öveket becsatolni: 24 órán belül egy francia-brit szuperprodukció érkezik Szegedre, akik óriási meglepetéssel készülnek a családoknak (spoiler a cikkben)

Péntek este egy félelmet nem ismerő francia-angol formáció változtatja gyárrá az újszegedi sportcsarnokot, akik egy lélegzetelállító ritmus- és táncshow-val készülnek a szegedieknek. Korábban beszélgettünk már a produkció egyik megálmodójával és producerével, Vincent Pausanias-sal, most pedig Erdős László főszervezőtől tudtuk meg, hogy a nehezebb helyzetben lévő szegedi családokra is gondolnak, ezért családi akciót hirdetnek a péntek esti eseményre.

Hihetetlen, de alig kicsivel több, mint 24 óra múlva már minden hétköznapi tárgyon dobolni fog a sportcsarnokban a Tap Factory nevű formáció, akik saját műsorukat elképesztő akrobatikus elemekkel emelik még magasabb szintre. A turné főszervezője most hatalmas bejelentést tett, mint Erdős Lászlótól megtudtuk, családi kedvezményt hirdetnek 19 órától: a helyszínen minden felnőtt jegy mellé adnak egy darab gyerekjegyet is ajándékba, mivel úgy gondolják, hogy ez a fajta kulturális élmény azoknak a szegedi családoknak is jár, akik nehezebb helyzetben vannak. Érdemes tehát lecsapni a kettő az egyért kedvezményre és meglesni, ahogy fantasztikus akrobatikus elemekkel varázsolják el a közönséget holnap este az újszegedi sportcsarnokban. A kilenc művész egyébként pont ezekben a pillanatokban melegít a győri fellépésére.

Az előadás kapcsán korábban már

  • bemutattuk a félelmet nem ismerő srácokat, akik a csapatot alkotják
  • beszélgettünk Erdős Lászlóval, a turné producerével és menedzserével
  • de még egy exkluzív Szeged365 interjút is hoztunk a formáció megálmodójával és producerével, Vincent Pausanias-al.

A családi akció a helyszínen érvényes holnap este 19 órától, érdemes lesz tehát időben érkezni, ugyanis 20 órától már kezdődik a látványos ritmus- és táncshow.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb