Közélet

Joób Márton szerint Szeged a kátyúk városa, ami bosszantja a helyieket: a problémáról Botka Lászlónak írt nyílt levelet

Joób Márton ismét üzent Szegedi polgármesterének. A szerkesztőségünkhöz eljutatott, újabb nyílt levélben azt a problémát ecseteli, hogy a város telis tele van mély kátyúkkal, ami bosszúságot okoz a közlekedőknek. Szerinte nem normális, hogy hónapokat, sőt éveket kell várni arra, hogy betemessék a krátereket. Levelében arra kéri Botka Lászlót, hogy mielőbb intézkedjen az ügyben.

SZOMORÚ AZ, HOGY SZEGED TELE VAN MÉLY KÁTYÚKKAL, AMI MEGNEHEZÍTI A MINDENNAPI KÖZLEKEDÉST

Joób Márton, mint levelében írta ” szomorúan tapasztalom azt, hogy Szeged város útjai tele vannak mély kátyúkkal, nem kis bosszúságot okozva ezzel az autósoknak és kerékpárosoknak is. ” Szerinte nem normális az, hogy hónapokat sőt éveket kelljen várni arra, hogy ezek a balesetveszélyes hatalmas kráterek betemetésre kerüljenek. Mivel hónapokig sőt évekig tátonganak ezek a nyitott lyukak, és az autósok rendre belemennek ezekbe, egyre nagyobb és mélyebb kráterek keletkeznek és a helyreállítás költsége ezáltal egyre csak nő.

JOÓB MÁRTON: “A VÁROS SZÁMÁRA EZEK HATALMAS PROBLÉMÁK”

Levelében azt írja, hogy a kátyú probléma folyamatos bosszúságot okoz a lakosságnak. Azt ígéri, hogy amennyiben megválasztják polgármesternek, úgy minden kátyút rendeznek majd.

“Amennyiben a lakosság megválaszt Polgármesternek, úgy minden kátyút, amelyről bejelentést kapunk egy héten belül rendezünk. Így a problémát időben tudjuk kezelni, és elkerülhető az is, hogy a kátyúzás a többszörösébe kerüljön.”

JOÓB MÁRTON ÖRÜL AZ ÚTFELÚJÍTÁSOKNAK, DE A VÁROST EZ TELJESEN MEGBÉNÍTJA, EZT MÁR TÖBBSZÖR JELEZTE BOTKA LÁSZLÓNAK

“Örülök annak, hogy a városban vannak útfelújítások, de álláspontom szerint nem lehet cél a város megbénítása, csak azért, hogy a júniusi választásra minden elkészüljön. Jeleztem Ön felé, hogy szinte lehetetlen a reggeli órákban átjutni Újszegedről Szegedre, és javasoltam alternatív útvonalat a Deák Ferenc utca lezárása miatt. Például azt, hogy a Kelemen utcát lehessen használni a Híd utcáról balra fordulás céljából, valamint kértem a Híd utcai forgalmi jelzőlámpák átállítását, hogy ne torlódjon vissza a forgalom. “

EMIATT KÖZEL EGY ÓRÁS VÁRAKOZÁSSAL KELL SZÁMOLNIUK AZ ÚJSZEGEDIEKNEK

Joób Márton, a szerkesztőségüknek eljutatott nyílt levelében azt írta a polgármesternek, hogy az útfelújítások miatt közel egy órás várakozással kell számolnia az Újszegedről érkező autósnak, munkába sietőnek és diáknak. Szerinte “joggal érzi minden Újszegedről Szegedre tartó autós, hogy büntetve vannak, lenne alternatív megoldás, de a javaslat süket fülekre talált, mint ahogy oly sok más nagyszerű javaslat is elakadt.”

Kérem Önt Polgármester Úr, azonnali, gyors intézkedést foganatosítson az említett problémákkal kapcsolatban!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb