Szegedi ArcokVideo365

Készülj fel a tomboló szegedi nyárra 50 év szakértelmével: a szegedi Szabó Klímatechnikánál mindent megtalálsz, amivel lehűtheted az otthonodat

Alig maradt három nap a májusból, szombaton már hivatalosan is megkezdődik a szegedi nyár: mehet a strandolás, fagyizás, de egy dologról érdemes mihamarabb gondoskodni. Mint azt tudjuk, az utóbbi időben már-már 40 fokot is karcoló, rendkívül meleg szegedi nyár nem teszi lehetővé, hogy a négy fal között, lehúzott redőnyökkel próbáljuk átvészelni a tikkasztóan meleg három hónapot. Most hozunk egy pro tippet, ha még nincs klímád: mentsd meg a helyzetet Szeged több, mint 50 éve működő családi, klímatechnikai vállalkozásával, akikkel közös vlog-ot indítunk a Szeged365-ön. Érkezik az első epizód, a Szabó Üzletberendezés – Klímatechnika és Szerviz főszereplésével.

Jóformán már a tavaszi időszakban ránk rúgta az ajtót a szegedi nyár, így aktuálisnak éreztünk egy rövid beszélgetést Szabó Gábor alapítóval, mit és hogyan érdemes cselekedni, mit kell átgondolni, mielőtt beszereznénk az otthonunkba a hűsítő berendezést. Az üzlet alapítója statisztikákra hivatkozva megosztotta velünk, hogy itthon az emberek több mint felének, közel 60 százalékának nincs még klímája, de akad olyan is, akinek hiába van, mégsem hozza ki belőle a maximumot a lakás lehűtése szempontjából, ezért rá is kérdeztünk, hogy mire érdemes odafigyelni klímatelepítés során.

VANNAK OLYAN HELYISÉGEK, AMIT NEM ÉRDEMES DIREKTBEN KLIMATIZÁLNI

A Szabó Üzletberendezés – Klímatechnika és Szervizt alapítója megosztotta velünk, hogy klímavásárlás esetén a legfontosabb, hogy legyen egy tiszta elképzelésünk arról, hogy pontosan melyik részét szeretnénk lehűteni a lakásnak. Vannak ugyanis olyan szobák, amit abszolút nem érdemes direktben klimatizálni, magyarán abba a szobába helyezni a szerkezetet. Ennek ékes példája a hálószoba, ahol borzasztóan könnyű megfázni ilyen esetben. Minden egyéb pro tipp, Szabó Gábor alapítótól, az alábbi short videónkban:

@szeged365

Te felkészültél már a brutál meleg szegedi nyárra? 🙄 🥵 Mentsd meg a helyzetet Szeged több, mint 50 éve működő családi, klímatechnikai vállalkozásával! 😁 😎 💨 Közös vlogot indítunk a Szabó Üzletberendezés – Klímatechnika – Szerviz-el, érkezünk az első epizóddal! 😁 🧐

♬ eredeti hang – Szeged365 – Szeged365

Bemutatóterem: 6729 Szeged, Szabadkai út 75.

Központi szám: +3662 256 530

Kereskedelem: +3630 912 9050

Szerviz: +3630 983 6793

Online elérhetőség ITT és ITT.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb