Szegedi ArcokVideo365

Készülj fel biztonságosan a szabadság édes érzésére: a Kalmár Motor dögös gépcsodái mutatkoztak be a Csillag Autós és Motoros Iskola nyílt napján

Itt a nyár, szikrázóan süt a nap, mi sem lehetne jobb ilyenkor, mint felpattanni motorunkra, s a lobogó szélben a szabadság édes érzésével szelni a kilométereket. A magával ragadó életérzés mellett azonban nem szabad elfelejteni, hogy mint mindenkinek az utakon, a motorozás szempontjából is nagyon fontos, hogy ügyeljünk saját magunk és mások biztonságára. A biztonságos motorozásra nevelés pedig az autósiskolákban kezdődik, de nagyon fontos az ismeretek folyamatos felfrissítése is. Ezért július 6-án, szombaton a Csillag Autós- és Motoros Iskola hagyományőrző jelleggel nyílt napot szervezett a Motoros vezetéstechnikai tanpályáján, ahol partnerükkel, a város legnagyobb múltú, 40 éves motorkereskedésével, a Kalmár Motorral együtt várták az érdeklődőket.

Méghozzá nem is akárhogy! A résztvevők megcsodálhatták a Kalmár Motor kiállított dögös, szexi gépsárkányait, melyek közül bárki megtalálhatta a hozzá illőt, a kezdőknek ajánlott kisebb járgányoktól kezdve a hatalmas, tekintélyt parancsoló jószágokig.

A KÉT TRADICIONÁLIS SZEGEDI VÁLLALKOZÁS EGYÜTTMŰKÖDÉSE SEGÍT ABBAN, HOGY MEGTALÁLD ÁLMAID MOTORJÁT

Mint az eseményen a Kalmár Motor képviseletében Kalmár Erik elmondta, régóta jó kapcsolatot ápolnak a Csillag Autós- és Motoros Iskola csapatával, de együttműködésüket idén fűzték szorosabbra. A közös kooperációnak köszönhetően lehetőség nyílik arra, hogy a tanulók tapasztalatot szerezzenek különböző kategóriájú motorokon, valamint arra is, hogy segítsenek nekik a motor és felszerelés vásárlásban is. Ez azt jelenti, hogy a Csillag Autósiskola motoros növendékeinek lehetősége nyílik a Kalmár Motor tesztmotorjainak kipróbálására, ezzel is megkönnyítve számukra, hogy megtalálják álmaik motorjait. Sőt, mint Erik beavatott bennünket, a biztonságos motorozás szempontjából nagyon fontos a megfelelő ruházat használata is, ezért a tanulóvezetők 10% kedvezménnyel vásárolhatják meg náluk ezeket a sokszor létfontosságú kiegészítőket.

A LEGFONTOSABB A BIZTONSÁG

Egy biztos a nyílt napon is szép számmal települtek ki a szemet gyönyörködtető Yamahák, Kawasakik és Suzukik legdögösebb típusaival. „A legfontosabb a biztonság, ezért a friss jogsisoknak mi mindig azt szoktuk ajánlani, hogy a megfelelő motor kiválasztásánál érdemes lépcsőzetesen haladni. Kezdjünk egy kisebb kategóriájú motorral, majd, ahogy egyre nagyobb gyakorlatot szerzünk, már fel lehet ülni az egyre nagyobb motorokra is“ – árulta el Erik.

Nézd meg videónkat is a nyílt napról, sasold meg a Kalmár Motor gépcsodáit, miközben Erik és Pataki István, a Csillag Autósiskola motoros képzés vezetője beavat bennünket a biztonságos motororozás mikéntjébe, hogy amikor majd felbőg alattunk dögös vasparipánk, mi már csak élvezhessük a szabadság üdítő érzését.

Jó hír, hogy a tesztvezetés nem csupán a Csillag Autósiskola tanulói előtt nyitott, akár Te is elviheted egy körre a motorokat, ha szeretnéd kipróbálni az utánozhatatlan motoros életérzést! Ehhez a Kalmár Motor csapatát itt találod:

· Szeged, Algyői út 58.

· www.kalmarmotor.hu

· +36 62 466 176 (központi)

· +3630 6456155 (autószerviz)

· +3630 6354 995 (vizsgabázis)

Operatőr és fotók: Galyas Richárd

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb