Szegedi Arcok

Megnősült az izomember, és meglepetés is volt a lagzin: a templomig húzta el fogaival a menyasszonyi autót Sinka Zsolt, azaz Popey (videóval)

Két éve több mint 18 tonnát húzott el sziklaszilárd állkapcsával és gigászi erejű fogaival Sinka Zsolt, azaz Popey, a korábban Szentesen élő izomember! Nem kell őt bemutatni egy szegedinek sem, és most ismét jelentkezett szerkesztőségünknek, hiszen egy igazán romantikus meglepetéssel készült a feleségének: a templomig húzta el fogaival a menyasszonyi autót.  

Megnősült Sinka Zsolt, azaz Popey, aki korábban erőemeléssel, testépítéssel, küzdősportokkal foglalkozott, aztán a látványsport világába igazolt. Popey az elmúlt évtizedben számtalan rekordot állított be, tonnákat képes fogaival elhúzni. A nagy napon is meglepetéssel rukkolt elő.

50-60 MÉTEREN ÁT HÚZTA AZ AUTÓT, KÖZBEN A MENYASSZONY INTEGETETT A NÁSZNÉPNEK

A Beol azt írja, hogy hosszas készülődés előzte meg a szombati esküvőjét, már tavaly októberben elkezdték szervezni, hogy minden tökéletes legyen. Mindenképpen színesíteni akarták a nagy eseményt különféle programokkal, meglepetésekkel.

“A templomban a gyerekek zenével, énekkel kedveskedtek nekünk, de előtte magamhoz hűen gondoskodtam arról, hogy Marcsi ne mindennapi módon érkezzen meg. Nem avattam be senkit, hogy 50-60 méteren keresztül foggal fogom elhúzni a menyasszonyos autót. Marcsi közben integetett a násznépnek, a járókelőknek, ám belül izgult értem, kérdezgette előtte, bírni fogom-e. Idén nem sok edzésre volt alkalmam, lényegében kétszer jutottam le a terembe, de ez az akció rutinfeladat volt számomra. Amikor megérkeztünk a templom kapujába, mázsányi súly esett le Marcsi válláról, teljesen felszabadult a nap hátralévő részére – sorolta a lapnak Zsolt. Hozzátette, a násznép tagjai közül néhányan sejtették, hogy valami készülőben van, de mindenkit meglepett, hogy kötél lóg az autón és Zsolt öltönyben, teljes díszben el is húzza azt.

@szeged365

Megnősült az izomember, és meglepetés is volt a lagzin: a templomig húzta el fogaival a menyasszonyi autót Sinka Zsolt, azaz Popey! Köszönjük a videót, Popey!

♬ eredeti hang – Szeged365 – Szeged365

Sinka Zsolt azt is elárulta a lapnak, hogy a jövőben a munkáé lesz a főszerep, ám egy rekordkísérlet elmaradt idén, amit szeretne pótolni. Ez pedig hat-hét egész kamion elhúzását jelentené, ami áttolódik a jövő évre. 

Sinka Zsoltról már írtunk többször is, mutatjuk:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb