Szegedi Arcok

Szeged 365 survivor-tippek: így élte túl a boltzár időszakát a szegedi Matrackuckó

A már több mint egy éve tartó koronavírusjárvány miatt hónapról hónapra új szabályokhoz kell alkalmazkodnunk, amely alaposan próbára teszi stressztűrő képességünket. Épp ebben az időszakban segíthetett volna az alvásproblémákkal küzdőknek a Matrackuckó, de a boltzár a szegedi üzletet is érintette. Visszavonulás, kitartás jellemezte az elmúlt időszakot, de most már újra tárt kapukkal – és egy vadonatúj kedvezménnyel – áll csatasorba az alvásszaküzlet.

VÁRATLANUL ÉRKEZETT A BOLTZÁR

Bár éppen egy évvel ezelőtt lényegében az egész ország hetekre leállt, a mostani boltbezárás is felkészületlenül érte a vállalkozókat. Tevékenységi körtől függően mindenki más-más stratégiát választott a helyzet átvészeléséhez, a Petőfi Sándor sugárúti Matrackuckónak például rengeteg pluszmunkát okozott a bejelentés.

“Ez a mostani boltzárás váratlanabb volt, mint az 1 évvel ezelőtti. A tavalyit túléltük, és amikor most megjelent a szabályozás, akkor az utolsó egy-két nyitvatartási nap egy-másfél hét munkamennyiségét eredményezte. Fontos volt, hogy minden vevőnk megkapja azt a terméket, amit rendelt, így rohamtempóban kellett dolgoznunk” – árulta el Molnár Sándor, aki szerint hiába haltak ki az utcák úgy, mint a 80-as évekbeli zombi filmekben, a legfontosabb, hogy közösen dolgozzunk a túlélésért.

Az üzlet zárva tartása nem jelentett visszavonulást: az első és legfontosabb lépés az otthoni harcálláspont kiépítése volt, hogy az ügyfelek telefonon is minden tájékoztatást megkaphassanak a termékekről, szolgáltatásokról.

“Mindenhova három telefonnal mentem, és fél szemmel folyamatosan a bejövő e-maileket figyeltem, hogy egyetlen megkeresés se maradjon megválaszolatlanul. Szerencsére ebben az időszakban is futottak be megrendelések, amelyekért nagyon hálás vagyok” – tette hozzá Molnár Sándor.

ÚJ KEDVEZMÉNNYEL ÜNNEPLI A NYITÁST A MATRACKUCKÓ

Amilyen gyorsan kicsúszott a talaj a boltosok lába alól, olyan gyorsan jött a nyitás híre is. A Matrackuckó a nehéz időszakot ismét átvészelte, most már újra fogadhatnak vevőket, és ha már így alakult, április 19-éig egy minden matracra vonatkozó 10 százalékos újranyitási kedvezményt is meghirdettek, hogy az egyre stresszesebb hétköznapok után legalább egy jót pihenhessenek otthon a szegediek.

“Az egész járvánnyal járó stressz nagyon megterheli a szervezetünket, amelynek sajnos a rossz alvás is velejárója. Épp ezért lett volna hatalmas szükség az alvásszaküzletekre, de a bezárás bennünket sem került el. Most viszont már újra nyitva vagyunk, és hiszem, hogy ha mi, Szegediek összefogunk, és a szupermarketek helyett a kisboltot választjuk, és ahol csak tudunk, hazai terméket választunk, akkor közösen túl leszünk majd ezen a pandémián is.” – zárta gondolatait Molnár Sándor.

Matrackuckó Szeged

Üzlet: Szeged, Petőfi Sándor sgt. 43. (a járványhelyzet végéig előzetes egyeztetés szükséges)

Telefon: +3620 274-1070

E-mail: [email protected]

Online áruház, ingyenes kiszállítással: https://www.agy-matrac.hu/

Közösségi média: https://www.facebook.com/szeged.matrackucko/

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb