Sport

Szeged365 best of sport: koronavírusos kézilabdázó, Amerikából hazatért kosárlabdázó és a kajak-kenu vébé új időpontja

Ahhoz képest, hogy nincsenek sportesemények, mozgalmas volt ez a hét is a szegedi sportvilágban. Ha lemaradtál a legérdekesebb infókról, ne búsulj, összeszedtük Neked! És még egy sportos kihívást is találsz a cikkben!

SZEPTEMBERBEN MÁR VILÁGBAJNOKSÁG LESZ SZEGEDEN

Felcsillant a fény az alagút végén! A Nemzetközi Kajak-Kenu Szövetség ősz elejére tervezi a legfontosabb idei nemzetközi versenyt. Naná, hogy a világ legjobb pályáján, a Maty-éren!

A SZEDEÁKBÓL AZ USA-BA ÉS VISSZA

A járvány maitt sietve és kalandos úton tért vissza az Amerikai Egyesült Államokból a Szedeák korábbi játékosa, Bonifert Bendegúz, aki az NCAA II-ben játszott egy szezont. Bendi, a kalandról mesélt nekünk és megmutatta legjobb pillanatait is egy videóban.

SZEZONZÁRÁS, FIZETÉSCSÖKKENTÉS ÉS KORONAVÍRUS A KÉZISEKNÉL

A Pick Szeged – Veszprmém rangadóról kellett volna szólnia a hétnek a kézilabdázóknál, helyette a szezont törölte a hazai Szövetség, a MOL-Pick Szegednél pedig a fizetések csökkentéséről nem tudtak megegyezni. De a legrosszabb hír hétvégére maradt.

DEKÁZÁS UTÁN KUKÁZÁS – SPORTOS MÓDRA

A Szeged365 Challenge első részében dekázni lehetetett mégpedig komoly nyereményekért. Most a házi kosárlabdázás egy szórakoztató módjára biztatjuk olvasóinkat és emelünk a téten. Itt a II.felvonás!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb